Η Μπεκατώρου εισέβαλε στο πλατό της Γερμανού: «Την ξέρω από τότε που ήταν 18 ετών κι εγώ ήμουν… 40!»
Μια απρόσμενη στιγμή εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τη Ναταλία Γερμανού.
Ενώ η παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να προχωρήσει στο επόμενο θέμα της εκπομπής, η ροή διακόπηκε ξαφνικά από μια… απρόσμενη είσοδο στο πλατό.
Η Μαρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε χωρίς προειδοποίηση, προκαλώντας έκπληξη αλλά και χαμόγελα, σε μια τηλεοπτική «εισβολή» που έδωσε διαφορετικό τόνο στη συνέχεια της εκπομπής.
Μπεκατώρου-Μπόσνιακ: Το ξέφρενο κλάμπινγκ και το troll για τη διαφορά ύψους, σε ένα βίντεο!

«Είναι η πιο αγαπημένη μου φίλη από την τηλεόραση, όσα χρόνια κάνω τηλεόραση. Την ξέρω από τότε που ήταν 18 χρονών κι εγώ ήμουν… 40!», είπε η Ναταλία Γερμανού και όλοι έβαλαν τα γέλια.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Τελευταία βραδιά στο NOX! Οι αγκαλιές της Βανδή με την Μελίνα, ο χορός της Μπεκατώρου και το φιλί
The Chase: Συγκινήθηκε η Μπεκατώρου με την παίκτρια: «Ζω με τον νονό μου, τους έχουμε χάσει όλους»
Δάκρυσε η Μαρία Μπεκατώρου στο The Chase: «Ήταν η ευκαιρία μου και άνοιξα τα φτερά μου»
Σάστισε η Μπεκατώρου όταν είδε πώς ήταν ντυμένη η Υβόννη! 6.000 likes σε λίγα λεπτά η ανάρτηση