Άννα Φλωρινιώτη: «Ήταν αμέλεια» – Οι νέες εξελίξεις στη μήνυση για τον θάνατο του αδελφού της, Νίκου
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Άννα Φλωρινιώτη: «Ήταν αμέλεια» – Οι νέες εξελίξεις στη μήνυση για τον θάνατο του αδελφού της, Νίκου

Η αδελφή του Νίκου Φλωρινιώτη προσκόμισε νέα στοιχεία στον εισαγγελέα και ζητά να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες γύρω από τη διάγνωση και τη νοσηλεία του

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, με την αδελφή του, Άννα Φλωρινιώτη, να επιμένει πως υπήρξαν σοβαρές παραλείψεις και να συνεχίζει τις νομικές κινήσεις για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Άννα Φλωρινιώτη: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού της

mnimosino-nikou-florinioti-(4).jpg

Η ίδια βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και το ιατρικό υλικό που σχετίζεται με τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου, την οποία είχε υποβάλει από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σήμερα (15/2), η Άννα Φλωρινιώτη αναφέρθηκε στις διαδικασίες που ακολουθούνται μετά την καταγγελία που έχει καταθέσει, υποστηρίζοντας ότι ενδεχομένως να υπήρξε καθυστέρηση στη διάγνωση της ασθένειας του αδελφού της, γεγονός που – όπως πιστεύει – θα μπορούσε να είχε αλλάξει την πορεία της υγείας του.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εννοείται έγινε λάθος, έγινε λάθος. Ήταν αμέλεια καθαρά. Τουλάχιστον θα το προλαβαίναμε και μπορεί να τον σώζαμε και να ήμασταν μαζί τώρα. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να κάνω τη μήνυση. Ο εισαγγελέας με κάλεσε για να του προσκομίσω όλα τα δικαιολογητικά, ό,τι έχω και δεν έχω και όλο το ιστορικό με τις εξετάσεις του Νίκου που έγιναν αυτά τα χρόνια. Και από εκεί και πέρα ο εισαγγελέας θα μας καλέσει έναν έναν όλους. Πρώτα την οικογένεια, μετά τους δικούς μας ανθρώπους, για να καταθέσουμε ένας ένας τι ξέρει για αυτή την υπόθεση».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ανάμεσα στα πρόσωπα που αναμένεται να καταθέσουν βρίσκεται και η Γωγώ Γαρυφάλλου, την οποία χαρακτήρισε πολύ κοντινό μέλος της οικογένειας.

«Ναι, η κουμπάρα μου, γιατί ήταν και είναι πάντα μέσα σε αυτό. Είναι μέλος της οικογένειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε και για τον καθημερινό πόνο που βιώνει η οικογένεια μετά την απώλεια του Νίκου Φλωρινιώτη, υπογραμμίζοντας ότι αισθάνεται την ανάγκη να βρει απαντήσεις για όσα συνέβησαν.

«Δεν σταμάτησε στιγμή να μας απασχολεί. Κάθε μέρα όλο αυτό τον καιρό, απλά γίνεται πιο έντονο γιατί ξαναθυμόμαστε αναλυτικά τι έχει γίνει. Όλοι πονάμε. Όλοι πονάμε πολύ γιατί έγινε άδικα. Το χρωστάω στον αδερφό μου να του δώσω μία απάντηση, να κάνω κάτι γι’ αυτό, γιατί πιστεύω τώρα είναι δίπλα μας και θέλω να του δείξω την αγάπη μου και την αγάπη όλων μας», είπε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved