Η τρυφερή οικογενειακή στιγμή Αγγελόπουλου-Βαμβακούση όταν η μικρή Ουράνια «έκλεψε» την παράσταση
Showbiz

Η τρυφερή οικογενειακή στιγμή Αγγελόπουλου-Βαμβακούση όταν η μικρή Ουράνια «έκλεψε» την παράσταση

Μια ιδιαίτερα τρυφερή οικογενειακή στιγμή έζησαν η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Skiathos Marathon, καθώς είδαν την κόρη τους να συμμετέχει και να ολοκληρώνει τον αγώνα δρόμου, χαρίζοντας τους έντονη συγκίνηση και περηφάνια.

Η Δήμητρα Βαμβακούση θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, περιγράφοντας το συναίσθημα της στιγμής και τον ενθουσιασμό για την προσπάθεια της μικρής Ουράνιας, η οποία έδειξε αποφασιστικότητα και χαρά από την αρχή μέχρι τον τερματισμό.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη Βαμβακούση και την κόρη τους-Η ηλικία

https://www.instagram.com/p/DYt3HpHjLTx/

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έχοντας κάνει τόσους πολλούς αγώνες ήρθε η στιγμή να πάρει την σκυτάλη η Ουράνια μας . Τα συναισθήματα έντονα . Χαρά, περηφάνια, συγκίνηση. Η Ουράνια δε, ήταν τόσο αποφασισμένη. Στον τερματισμό έτρεξε στην αγκαλιά του μπαμπά και φίλησε τα κομποσκοίνια της… Τα μετάλλια μάλλον θα τα φοράει όλη μέρα , ενώ κάναμε τον τερματισμό 2 φορές γιατί δεν μας έφτανε μια .

Η χαρά μου, να την μάθω να αγωνίζεται δίκαια και όλα τα κύπελλα να είναι γεμάτα προπόνηση, προσπάθεια, πείσμα, πάθος , και πίστη στον Θεό. Καλή χαρούμενη Κυριακή σε όλους».

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2023 και λίγο αργότερα απέκτησε την κόρη του, ζει πλέον τη νέα του καθημερινότητα με τη μικρή Ουράνια, η οποία σε ηλικία περίπου 2,5 ετών δείχνει ήδη να μεγαλώνει μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο οικογενειακή θαλπωρή και δυνατές εμπειρίες, όπως αυτή η συμμετοχή στη Σκιάθο που ξεχώρισε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved