Γιώργος Γιασεμής: «Ο Λούκας Γιώρκας είναι άπειρος»
Showbiz

Γιώργος Γιασεμής: «Ο Λούκας Γιώρκας είναι άπειρος»

Το νέο του τραγούδι «Ούτε Κρύο ούτε ζέστη» φαίνεται ότι θα αφιέρωνε ο Γιώργος Γιασεμής στη Eurovision αφού όπως είπε δεν του άρεσε καθόλου η παρουσίαση της. «Περίμενα κάτι πιο ζωντανό, πιο φωτεινό και όχι τόσο μαύρο» αναφέρει.

O Γιώργος Γιασεμης όμως ούτε και με το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα είναι ικανοποιημένος: « Από τη μία μεριά είναι καλό να υπάρχει ελληνικός στίχος στο τραγούδι που στέλνουμε στη Γιουροβίζιον γιατί έτσι φαίνεται η κουλτούρα μας, από την άλλη όμως θα μπορούσαμε να στείλουμε πολύ καλύτερα τραγούδια. Ο Λούκας Γιώρκας έχει ταλέντο όχι όμως και εμπειρία για να πάει σ’αυτό το διαγωνισμό».

Όσο για το αν θα πήγαινε ο ίδιος στον Ευρωπαικό Διαγωνισμό τραγουδιού; Το αποκλείει με βεβαιότητα.

Ο τραγουδιστής, εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τη Χρύσπα και τον Αντρέα Στάμο και όπως λεει η συνεργασία τους είναι άψογη:« Με τη Χρύσπα έχω ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, με τον Αντρέα πρώτη φορά. Ο Αντρεας είναι πολύ αστείος τύπος. Όλο πλάκες κάνει. Να φανταστείτε πως πριν από δύο μέρες που χιόνιζε ήρθε και μου πέταξε χιόνι την ώρα που τραγούδαγα στην πίστα μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είναι θεότρελος και έξω καρδια» τονίζει.

Παράλληλα με το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Γιασεμής προετοιμάζει και το βίντεοκλιπ για την καινούργια του δισκογραφική δουλειά «Ούτε Κρύο ούτε ζέστη» που φέρει την υπογραφή του Φοίβου. Όπως λέει ο τραγουδιστής, είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με το Φοίβο τον οποίο γνώρισε μέσω ενός κοινού γνωστού. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved