Κιάρα Φερράνι: «Η Ελλάδα είναι από τις αγαπημένες μου χώρες»–Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή της
Showbiz

Κιάρα Φερράνι: «Η Ελλάδα είναι από τις αγαπημένες μου χώρες»–Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άφιξή της

Με χαμόγελο και ιδιαίτερα ευδιάθετη εμφανίστηκε η Κιάρα Φερράνι κατά την άφιξή της στην Αθήνα, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας που ετοιμάζει με τη Βάσια Κωσταρά.

Η διάσημη Ιταλίδα επιχειρηματίας και influencer συνάντησε τις τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο και δεν έκρυψε για ακόμη μία φορά την αγάπη που τρέφει για τη χώρα μας.

Κιάρα Φεράνι: Τα απίθανα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στο Μεδεγίν της Κολομβίας

3216522

«Είναι πάντα υπέροχα όταν επισκέπτομαι την Ελλάδα. Είναι μια από τις αγαπημένες μου χώρες. Βρισκόμαστε εδώ για μια καμπάνια που η φωτογράφιση θα γίνει αύριο», είπε αρχικά η Κιάρα Φερράνι.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η επίσκεψή της στην Αθήνα δεν θα είναι η μοναδική για φέτος, καθώς έχει ήδη προγραμματίσει να επιστρέψει σύντομα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Επισκέπτομαι την Ελλάδα σχεδόν κάθε χρόνο και σε λίγες εβδομάδες θα ξαναέρθω για διακοπές στη Μήλο. Η θάλασσα είναι υπέροχη, οι άνθρωποι είναι καταπληκτικοί και αγαπώ πολύ τον πολιτισμό της. Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα».

Παράλληλα, η Κιάρα Φερράνι απάντησε και σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, επιβεβαιώνοντας ότι διανύει μια όμορφη περίοδο και πως είναι ερωτευμένη αυτή την εποχή.

Η αποκάλυψη έρχεται λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που τη θέλουν να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Το περιοδικό Chi δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες της σε τρυφερές στιγμές με τον νέο σύντροφό της στους δρόμους του Μιλάνου, εικόνες που πυροδότησαν νέο κύκλο συζητήσεων γύρω από την προσωπική της ζωή.

Προς το παρόν, πάντως, το ενδιαφέρον στρέφεται στην παρουσία της στην Ελλάδα και στη συνεργασία που ετοιμάζει με τη Βάσια Κωσταρά, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved