Σκιαδαρέσης για Μάλφα: «Ήταν μια τύπισσα με τα δερμάτινα, μηχανόβια. Δεν έψαχνα τέτοια σύζυγο»
Showbiz

Σκιαδαρέσης για Μάλφα: «Ήταν μια τύπισσα με τα δερμάτινα, μηχανόβια. Δεν έψαχνα τέτοια σύζυγο»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα Αργά, όπου παραχώρησε μια συνέντευξη με αναφορές τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός μοιράστηκε σκέψεις και εμπειρίες από τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση του με τη σύζυγό του, Μπέσυ Μάλφα.

Στο νοσοκομείο η κόρη Μάλφα - Σκιαδαρέση

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή μου. Χρωστώ τη μισή μου καριέρα στη φάτσα μου. Δεν είμαι το πρότυπο του δουλευταρά. Μου αρέσει η δουλειά, αλλά δεν θα κάτσω να διαβάσω πολύ για έναν ρόλο»

skiadaresis-3.jpg

«Αισθάνομαι μόνο ότι δουλεύω όταν κάνω πράγματα με τα χέρια μου. Αυτόν τον καιρό απολαμβάνω το μικρό διάστημα ανεργίας πριν ξεκινήσει η επόμενη δουλειά και ασχολούμαι με φυτά. Έκανα ένα σκέπαστρο για εργαλεία. Το όνειρό μου είναι ζήσω πιο μακριά ως αγρότης».

skiadaresis-2.jpg

«Διαφέρουμε σε πολλά πράγματα. Η σύζυγος όταν γνωριστήκαμε δεν ήταν καθόλου τύπος της οικογένειας. Ήταν μια τύπισσα με τα δερμάτινα, μηχανόβια. Έλεγε ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ. Δεν έψαχνα μια τέτοια σύζυγο. Γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε, αλλάξαμε τρόπο ζωής και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Άφησε τη μηχανή και άφησα τα πολλά ταξίδια γιατί ήμουν μονίμως με ένα σακίδιο στην πλάτη. Δεν είχα ποτέ τη φιλοδοξία να είμαι ο καλύτερος».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Το όνομά μας ήταν εμπόδιο για τις Σκιαδαρέσες, δεν τους άνοιξε καμία πόρτα»

Ταλέντο και ο Γιάγκος Σκιαδαρέσης! Το Tik Tok που έφερε κύμα ενθουσιασμού

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έκανα μια επέμβαση και δεν μπορώ να βαδίσω καλά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved