Λαμπερές παρουσίες στο θέατρο Άλσος για την παράσταση του καλοκαιριού «Του Αγοριού Απέναντι»
Όταν η λάμψη της ελληνικής showbiz συναντά τη μαγεία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, το αποτέλεσμα είναι απλά καθηλωτικό.
Μια άκρως λαμπερή βραδιά εκτυλίχθηκε στο κατάμεστο Θέατρο Άλσος, όπου επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, ανάμεσά τους ο Κώστας Τσουρός, η Δήμητρα Κατσαφάδου, η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Καμπούρη, απόλαυσαν το νέο μιούζικαλ των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Του Αγοριού Απέναντι».
Τα διαχρονικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στο νοσταλγικό ελληνικό καλοκαίρι του 1965.
Η αποκάλυψη της Γερμανού για τον Τσουρό: «Δεν ετέθη ποτέ θέμα στον Κώστα Τσουρό να...»

Ο Κώστας Τσουρός μαγνήτισε τα βλέμματα με το κομψό του στυλ και τη θετική του διάθεση.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έκλεψε τις εντυπώσεις με τη λαμπερή της εμφάνιση και το αυθόρμητο χαμόγελό της.

Η Έλλη Κοκκίνου εντυπωσίασε με την εκρηκτική καλοκαιρινή της αύρα και το πάντα προσεγμένο look της.

Η Δέσποινα Καμπούρη χάρισε νότες κομψότητας στη βραδιά, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια για το σικ στυλ της.

Η λαμπερή παρέα συνομίλησε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, φωτογραφήθηκε μαζί και μοιράστηκε μοναδικά στιγμιότυπα. Μετά το τέλος της παράστασης, οι καλεσμένοι βρέθηκαν στα παρασκήνια για να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στους συντελεστές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις επόμενες μεγάλες παραγωγές του καλοκαιριού.