Βασίλης Παπαζώτος: Για περίπου 10 χρόνια προσπαθούσα να βρω τον δρόμο μου στη μουσική
Showbiz

Βασίλης Παπαζώτος: Για περίπου 10 χρόνια προσπαθούσα να βρω τον δρόμο μου στη μουσική

Βασίλης Παπαζώτος είναι το όνομά του αλλά εσύ τον ξέρεις ως Παπαζώ ή και ως papazo_. Δεν μιλάει πολύ μέχρι να το αποφασίσει, λέει λίγα και καλά, είναι εξαιρετικά εύστροφος και ακόμα βρίσκεται στη διαδικασία να διυλίσει παντελώς την ευρεία δημοσιότητα, καθώς πιστεύει ότι δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμος.

Πιστεύετε ότι δεν είστε τόσο αναγνωρίσιμος ώστε να μην ξέρουν πολλοί άνθρωποι πράγματα για εσάς;

Νομίζω ότι δεν απασχολώ τόσο έντονα το ευρύ κοινό. Με αναγνωρίζουν στον δρόμο ή στο νοσοκομείο, αλλά άλλο πράγμα η αναγνωρισιμότητα και άλλο να έχει κάποιος ψάξει τη δουλειά σου ή να ακούει συστηματικά τη μουσική σου.

papazo173175991235025784712483484704109538998.jpg

Ωστόσο υπάρχει κινητικότητα που σίγουρα κάτι σημαίνει.

Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που εκτίθεται δημόσια έχει έναν πυρήνα ανθρώπων που τον ακολουθούν ενεργά και έναν μεγαλύτερο κύκλο που απλώς γνωρίζει το όνομά του ή κάποιο τραγούδι του. Έτσι λειτουργεί για όλους.

Για να εκτεθείτε μέσω της μουσικής, δεν υπήρχε μέσα σας η επιθυμία να γίνετε γνωστός;

Για περίπου 10 χρόνια προσπαθούσα να βρω τον δρόμο μου στη μουσική. Εκείνο που ήθελα ήταν να δημιουργώ μόνος μου, χωρίς να εξαρτώμαι από μια εταιρεία που θα καθόριζε τις επιλογές μου. Στόχος μου ήταν ο κόσμος να ανακαλύπτει οργανικά τη μουσική μου μέσα από τα social media. Αν κοιτάξετε το προφίλ μου στο Instagram, χρησιμοποιώ λογότυπο και όχι το πρόσωπό μου.

Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα του καλλιτέχνη παίζει μεγάλο ρόλο.

Ναι, γιατί τα social media βασίζονται στην οικειότητα. Πλέον ο κόσμος συνδέεται πρώτα με τον άνθρωπο και μετά με τη μουσική του.

Πηγή Gala

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved