Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Λορέντζο Καριέρε
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα του πρόσωπα αποχαιρετούν σήμερα τον Λορέντζο Καριέρε, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, ύστερα από άνιση μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο.
Η εξόδιος ακολουθία είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 11,30 π.μ. στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό, όπου από νωρίς συγκεντρώθηκαν άνθρωποι που θέλησαν να του πουν το τελευταίο «αντίο».
Η νέα συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Ελευθέρα, λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον Λορέντζο Καριέρε
Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη, με τα πρόσωπα των παρευρισκομένων να μαρτυρούν τη θλίψη για την απώλεια ενός ανθρώπου που σημάδεψε, με τον δικό του τρόπο, τη ζωή όσων τον γνώρισαν.

Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές κατά την άφιξη και την αποχώρηση των οικείων του από τον ναό. Η σύζυγός του, Έλενα Κατραβά, και οι δύο γιοι τους δέχθηκαν τη συμπαράσταση όσων βρέθηκαν εκεί για να σταθούν δίπλα τους σε αυτή τη δύσκολη ημέρα.
.jpg?t=9jMJo1710h5QIn2FLJZb8w)
Να θυμίσουμε ότι ο Λορέντζο Καριέρε έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο reality «Bar» του Mega στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ενώ αργότερα ακολούθησε τον δρόμο της μουσικής, συμμετέχοντας στο συγκρότημα «Φίλοι για Πάντα». Τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αφιερώνοντας τον χρόνο του στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που αγαπούσε.
Η σημερινή ημέρα ήταν ένα δύσκολο αντίο για όλους όσοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσα σε λουλούδια, σιωπηλά βλέμματα και συγκρατημένα δάκρυα, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν έναν άνθρωπο που άφησε το δικό του αποτύπωμα, τόσο μέσα από τη δημόσια πορεία του όσο και μέσα από τις προσωπικές του σχέσεις.
Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από το κοιμητήριο:
Η Έλενα Κατραβά με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι.
Πηγή: NDP Photo Agency
Η Έλενα Κατραβά.
Πηγή: NDP Photo Agency
Οι Φίλοι για πάντα, Γιώργος και Νίκος Ελευθέρας.
Πηγή: NDP Photo Agency
Ο Γιάννης Αϊβάζης.
Πηγή: NDP Photo Agency
Νίκος και Γιώργος Ελευθέρας.
Πηγή: NDP Photo Agency
Νίκος και Γιώργος Ελευθέρας.
Πηγή: NDP Photo Agency
Νίκος και Γιώργος Ελευθέρας.
Πηγή: NDP Photo Agency