Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Η απόλυτη οικογενειακή φιέστα στην πισίνα του σπιτιού τους
Η ζέστη του καλοκαιριού απαιτεί ανάσες δροσιάς και ο Γιώργος Καράβας με τη Ραφαέλα Ψαρρού ξέρουν καλά πώς να δημιουργούν την απόλυτη οικογενειακή απόδραση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Για το αγαπημένο ζευγάρι, η καθημερινότητα μπορεί να τρέχει με απαιτητικούς ρυθμούς, όμως οι στιγμές με τα δύο τους παιδιά, τον Φίλιππο και την Καλλιόπη, παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητα και η δική τους μεγαλύτερη δύναμη.
Γιώργος Καράβας: «Θέλω τρίτο παιδί, το αποφάσισα» - Η αντίδραση της γυναίκας του

Η αυλή του σπιτιού τους μεταμορφώθηκε σε ένα δροσερό καταφύγιο χαλάρωσης, με τη μυρωδιά από το οικογενειακό μπάρμπεκιου να δίνει το σύνθημα για την έναρξη μιας όμορφης ημέρας. Το μεσημέρι κυλά ανάμεσα σε πειράγματα γύρω από το τραπέζι, γέλια και την προετοιμασία του φαγητού, με τον γνωστό παρουσιαστή και μοντέλο να απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο αυτής της αυθεντικής ρουτίνας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σκηνικό συμπληρώνεται ιδανικά δίπλα στην πισίνα, η οποία έχει γίνει το κέντρο των δραστηριοτήτων για τους μικρούς της οικογένειας. Η κόρη τους, Καλλιόπη, κλέβει τις εντυπώσεις με τις ασταμάτητες βουτιές και τα παιχνίδια της στο νερό, παρασύροντας τους γονείς της σε έναν ρυθμό απόλυτης ξεγνοιασιάς.

Η Ραφαέλα Ψαρρού μοιράστηκε μερικά όμορφα στιγμιότυπα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύοντας ότι οι πιο δυνατές αναμνήσεις δημιουργούνται γύρω από ένα οικογενειακό τραπέζι, με παιδικά γέλια και ανθρώπους που είναι μαζί και στηρίζουν ο ένας τον άλλον εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.