Κατερίνα Καραβάτου - Χρήστος Φερεντίνος: Σε πανηγύρι λίγο πριν την πρεμιέρα τους στην ΕΡΤ
Έτοιμοι για το νέο τους τηλεοπτικό βήμα στην ΕΡΤ είναι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Χρήστος Φερεντίνος.
Το δημοφιλές ραδιοφωνικό δίδυμο, που ανακοινώθηκε και επίσημα στις 3 Αυγούστου ως οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4», απολαμβάνει αυτή την περίοδο στιγμές χαλάρωσης.
Οι δύο παρουσιαστές επέλεξαν να περάσουν μαζί ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στα Ιωάννινα, όπου και διασκέδασαν σε τοπικό παραδοσιακό πανηγύρι.
Αρίωνας Κατσούλης: Το διασκεδαστικό στιγμιότυπο λίγο πριν πέσει στην πισινά!

Την αποκάλυψη της βραδινής τους εξόδου έκανε η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την ατμόσφαιρα της γιορτής, εστιάζοντας στον Χρήστο Φερεντίνο που απολάμβανε τη βραδιά ανάμεσα στο πλήθος.

Αυτός είναι ο λόγος που η ΕΡΤ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη Καραβάτου- Φερεντίνο
Στούντιο 4 στην ΕΡΤ: Το πρώτο επίσημο τρέιλερ με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο
Κατερίνα Καραβάτου: Το καλοκαίρι της ανήκει μόνο στα παιδιά της – "Ο κόσμος μου όλος"