Δήμος Αναστασιάδης: «Εύχομαι να μην το δω ποτέ επιχειρηματικά αυτό που κάνω»
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: «Εύχομαι να μην το δω ποτέ επιχειρηματικά αυτό που κάνω»

«Ασυμβίβαστος και extreme άνθρωπος» δηλώνει ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχεται ότι στη ζωή του κινείται στα άκρα: «Είμαι extreme στη ζωή μου, στον αθλητισμό αλλά και στις σχέσεις μου».

Αποφεύγοντας ν΄απαντήσει στο ερώτημα αν αυτή την περίοδο έχει σχέση, αποκαλύπτει ότι όπως όλοι έχει επηρεαστεί και εκείνος από την οικονομική κρίση: «Όλους μας αγγίζει η οικονομική κρίση. Πράγματα που κάποτε δεν μετρούσες σήμερα τα ψειρίζεις. Σαν να θες να πετάξεις και κάτι να σε κόβει».

Ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από ένα ριάλιτι. Πως θα απαντούσε αν του γινόταν πρόταση να λάβει μέρος στη Eurovision; «Μ' αρέσει να το βλέπω να το παρακολουθώ και να συμμετέχω σε όλο αυτό, αλλά ποτέ δεν έχω δει τον εαυτό μου εκεί μέσα». Βέβαια κρατάει και ένα παραθυράκι ανοιχτό: «Ποτέ μη λες ποτέ αλλά προς το παρόν νομίζω δεν θα πήγαινα», λέει σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Mega Star».

Για το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα «Watch my Dance», έχει την καλύτερη άποψη: «Μου άρεσε πάρα πολύ, το θεώρησα πολύ έξυπνο να πάει ένα ζεϊμπέκικο σε ένα τέτοιο διαγωνισμό, γιατί δεν είναι γνωστό στην Ευρώπη».

Όσο για το μέλλον; αυτό που θέλει είναι «να έχω μια διάρκεια. Εύχομαι να μην τελειώσει ποτέ η έμπνευση, και να μην δω ποτέ επιχειρηματικά αυτό που κάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved