Λευτέρης Ελευθερίου: «Πονούσα ασύλληπτα» – Η εξομολόγηση για τον χωρισμό και τη νέα ζωή
NDP Photo Agency
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Πονούσα ασύλληπτα» – Η εξομολόγηση για τον χωρισμό και τη νέα ζωή

Μια ιδιαίτερα προσωπική πλευρά της ζωής του αποκάλυψε ο Λευτέρης Ελευθερίου, μιλώντας για την περίοδο που χρειάστηκε να αφήσει πίσω του την κοινή ζωή που είχε δημιουργήσει και να ξεκινήσει από την αρχή σε ένα νέο σπίτι.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, περιέγραψε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν την πρώτη νύχτα που έμεινε μόνος, αλλά και τη μακρά διαδικασία μέσα από την οποία προσπάθησε να επαναπροσδιορίσει τη θέση του απέναντι στον εαυτό του, στα παιδιά του και στους ανθρώπους που αγαπά.

Λευτέρης Ελευθερίου: Νέος έρωτας για τον ηθοποιό μετά τον χωρισμό! «Ναι, είμαι σε σχέση»

1d8a4007.jpg

Πως ήταν εκείνη η πρώτη βραδιά που μετακομίσατε στο καινούργιο σας σπίτι και κοιμηθήκατε μόνος σας;

Ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πονούσα ασύλληπτα. Το σπίτι μού είχε φανεί τόσο παγωμένο. Ένιωθα σαν να κοιμόμουν στο Βόρειο Πόλο. Ήταν Μάιος και, το πρωί που ξύπνησα, νόμιζα ότι ήταν 10 Γενάρη. Το θυμάμαι σαν τώρα.

Και μετά τι ψάξατε να βρείτε για τον εαυτό σας; Ποια κομμάτια θελήσατε να συναρμολογήσετε μέσα σας;

Ξέρετε, η ελληνική γλώσσα έχει απίστευτη ουσία. Η λέξη “χωρίζω” σημαίνει βάζω τα πράγματα στους χώρους τους. Έψαξα να βρω τον χώρο μου, μέχρι που εκτείνομαι. Δεν ξέρεις που είναι ο χώρος σου, δεν ξέρεις πόσο ανήκεις στον άλλο, πόσο ανήκεις στα παιδιά σου. Αυτό πρέπει να το βρεις με έναν τρόπο που δεν σ’ το λένε τα μάτια.

Ψυχικά, είσαι προσκολλημένος. Τα μάτια σου λένε “ναι, είμαι μόνος μου σε έναν καινούργιο χώρο” αλλά, σωματικά, ψυχικά, μαγνητικά, είσαι προσκολλημένος σε αυτά τα σώματα.

Πόσο χρόνο χρειαστήκατε για να βρείτε τον χώρο σας;

Δυόμισι με τρία χρόνια. Είμαι ακόμη σε αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω πως στο διαζύγιο, βγαίνοντας από μια έγγαμη σχέση, πρέπει να αγαπάς περισσότερο τους ανθρώπους για τους οποίους φεύγεις και κάνεις χώρο. Γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η μαγική λέξη που ονομάζεται “συγχωρώ”. Για μένα, το “συγχωρώ” σημαίνει “φεύγω, αλλά σου δίνω χώρο δίπλα μου”. Υπάρχεις με άλλους όρους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved