Ελένη Πετρουλάκη: Στη Μύκονο για μίνι διακοπές – Η βόλτα με φίλους στα Ματογιάννια
Στη Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο νησί των Ανέμων απολαμβάνοντας τα vibes του νησιού.
Η κάμερα του Mykonos Live TV συνάντησε τη γνωστή γυμνάστρια στα κοσμικά Ματογιάννια, όπου έκανε τη βόλτα της στα γραφικά σοκάκια.
Ελένη Πετρουλάκη: Επιστροφή στις ρίζες της, στο όμορφο χωριό Λίθινες για τις καλοκαιρινές διακοπές

Χαλαρή και ευδιάθετη, η σύζυγος του Ίλια Ίβιτς περιπλανήθηκε στα στενά της Μυκόνου και μάλιστα δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές που την αναγνώρισαν.
Η Ελένη Πετρουλάκη έχει επιλέξει να μοιράζεται και μέσα από τα social media στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή της απόδραση στο δημοφιλές νησί. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της ξεχώρισε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την 21χρονη κόρη της, Άννα Μαρία η οποία όμως, το βράδυ της σόλο βόλτας της στα σοκάκια, δεν ήταν μαζί της.
Η Άννα Μαρία τα τελευταία χρόνια ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου έχει μετακομίσει για τις σπουδές και τη ζωή της, γεγονός που κάνει την κοινή τους καλοκαιρινή απόδραση ακόμη πιο ξεχωριστή.