Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Νέα απόδραση στο Σαιν-Τροπέ μετά το Ιόνιο
Από το Ιόνιο στη Γαλλική Ριβιέρα ταξίδεψαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές λίγο πριν επιστρέψουν στους έντονους επαγγελματικούς ρυθμούς.
Μετά τις ημέρες που πέρασαν εν πλω, εξερευνώντας τις ομορφιές του Ιονίου με σκάφος, το ζευγάρι έκανε μια σύντομη στάση στην Αθήνα και σύντομα αναχώρησε ξανά, αυτή τη φορά με προορισμό τη Γαλλία.
Γιώργος Λιάγκας: Το backstage βίντεο από τη μεταμόρφωσή του για το τρέιλερ του Πρωινού

Το Σαιν-Τροπέ αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό τους, με τους δύο να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και να περιηγούνται στη διάσημη Γαλλική Ριβιέρα. Η επιλογή του δημοφιλούς θερέτρου ήρθε ως συνέχεια ενός καλοκαιριού γεμάτου ταξίδια, θάλασσα και ξεκούραση.

Ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την παραμονή τους στη Γαλλία μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας μια γεύση από την καλοκαιρινή τους απόδραση.
Οι διακοπές, πάντως, δεν θα κρατήσουν για πολύ ακόμη, καθώς σύντομα και για τους δύο ξεκινά μια νέα απαιτητική περίοδος με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.
