Δήμητρα Ματσούκα: Τι δώρο έκανε στον Φώτη Βαλλάτο;
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Τι δώρο έκανε στον Φώτη Βαλλάτο;

Ο έρωτας καλά κρατεί και όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερο ανθεί για Δήμητρα Ματσούκα και Φώτη Βαλλάτο. Το ερωτευμένο ζευγάρι, εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας προκειμένου ν΄αποδράσει για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και να γιορτάσουν τα 34α γενέθλια του Φώτη Βαλλάτου.




Έτσι, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει το «καταφύγιο» τους, μιας και η Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται εκεί τέσσερις ημέρες την εβδομάδα τους τελευταίους δυο μήνες, για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «η Στρίγγλα που έγινε αρνάκι».



Το ζευγάρι έφτασε στη συμπρωτεύουσα την Παρασκευή, αλλά επέλεξαν να κάνουν κάτι πιο χαλαρό μιας και οι δυο ήταν κουρασμένοι από το ταξίδι. Τον περισσότερο καιρό σύμφωνα με τη «Real Life», τον πέρασαν στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου έμεναν, με τον Φώτη Βαλλάτο να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τη θέα του μπαλκονιού τους στο Twitter.


Την Κυριακή ωστόσο, ανήμερα των γενεθλίων του δημοσιογράφου,η Δήμητρα Ματσούκα του επεφύλασσε μια ρομαντική έκπληξη! Πως το γιόρτασαν; Με ένα prive party το οποίο διοργάνωσε αποκλειστικά η Δήμητρα Ματσούκα για τα μάτια του αγαπημένου της!



Με λίγους καλούς φίλους, του ευχήθηκε τα «Χρόνια Πολλά», έσβησαν τα κεράκια στην τούρτα και έζησαν μερικές πολύ όμορφες προσωπικές στιγμές.

Κατά τη μία το βράδυ επέλεξαν να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, αλλά ο έρωτας τους δεν μπορούσε να περιμένει. Όσοι τους είδαν εκείνο το βράδυ στην Παύλου Μελά, έγιναν «μάρτυρες» ενός άκρως ρομαντικού στιγμιότυπου: Δήμητρα Ματσούκα και Φώτης Βαλλάτος, πιο διαχυτικοί από ποτέ, ξεχείλιζαν από πάθος και έρωτα ο ένας για τον άλλον!

Η τελευταία μέρα του τριημέρου τους πάντως, έκλεισε με μια εκδρομούλα στην Καβάλα, λίγο πριν επιστέψουν και πάλι στο κλινών άστυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved