Λούκας Γιώρκας: «Είχα σχέση πάντα με μεγαλύτερες γυναίκες»
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: «Είχα σχέση πάντα με μεγαλύτερες γυναίκες»

Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό για τις στιγμές αδυναμίας του, τις προσδοκίες του από τη συμμετοχή του στην Eurovision και την προσωπική του ζωή.


Για την επιτυχία: «Θεωρώ ότι η Eurovision θα αποτελέσει ένα δεύτερο βήμα, μετά το πρώτο, που ήταν το X-Factor. Είμαι υπέρ των αργών και σταθερών βημάτων και ποτέ δεν ήμουν φαν του να κάνω επιτυχία απευθείας γιατί αυτό είναι πολλές φορές επικίνδυνο. Σιγά- σιγά».




Γιατί σκέφτηκε να τα παρατήσει πριν την Eurovision: «Υπήρξαν στιγμές αδυναμίας που πέρασε από το μυαλό μου να σταματήσω, αλλά ήταν απλά στιγμές. Με το που τις σκέφτηκα για λίγο, τις έβαλα στην άκρη γιατί έχω κάποιο στόχο. Εάν έλεγα να σταματήσω από τις πρώτες δυσκολίες, θα ήταν αστείο. Υπάρχουν σίγουρα δυσκολίες στο χώρο αυτό και για να καταφέρει κάποιος να κάνει κάτι αλλά και για να μείνει στο χώρο. Θεωρώ όμως ακόμη ότι και μέσα από τις δυσκολίες γίνεσαι καλύτερος».



Για την καινούρια δουλειά που ετοιμάζει: «Το τραγούδι Watch my dance θα είναι ίσως και το πρώτο τραγούδι μιας νέας δισκογραφικής δουλειάς, ολοκληρωμένης αυτή τη φορά. Με τη Minos EMI που συνεργαζόμαστε εδώ και δύο μήνες και εύχομαι ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα ολοκληρωθεί αυτή η δουλειά».



Αν τον έχουν απορρίψει στην προσωπική του ζωή: «Τελευταία όχι γιατί δεν έχω και χρόνο για προσωπική ζωή. αλλά στο παρελθόν έτυχε αρκετές φορές κιόλας».



Για τις σχέσεις του: «Θα σου πω ότι οι περιπτώσεις που μου έτυχαν στην προσωπική μου ζωή ήταν πάντα με μεγαλύτερες γυναίκες από εμένα. Μπορεί μήνες μέχρι και κάποια χρόνια»


Προσωπικά του πλάνα: «Αυτή που θα πω τώρα είναι και μια αδυναμία μου. Όταν «τσακώσω» τον εαυτό μου να κάνει πλάνα για το μέλλον, αυτό με αγχώνει. Προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο το σήμερα αφού πολλές φορές ο ίδιος ο εαυτός μας, μας προδίδει και πέφτουμε έξω. Άρα σημασία έχει το σήμερα». Πηγή: «Το Περιοδικό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved