Δικηγόρος Μαζωνάκη: Πριν 1 εβδομάδα ήταν χαρούμενος γιατί είχαμε θετική έκβαση στη δικαστική υπόθεση
Ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη, Χαράλαμπος Λυκούδης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και όπως είπε, το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής ήταν πολύ χαρούμενος.
Όπως αποκάλυψε, είχαν μιλήσει πριν από μία εβδομάδα και ήταν πολύ χαρούμενος γιατί υπήρξε θετική έκβαση στην δικαστική υπόθεση που τον απασχολούσε.
Μαζωνάκης: Σε κατάσταση σοκ η αδελφή του, Μαρία, έξω από το νοσοκομείο Ελπίς- Kρατούσε το κεφάλι της

"Λόγω αυτής της ευχάριστης εξέλιξης και της έκβασης που ήταν προ των πυλών ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Ήταν πολύ καλά. Τον είδα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση" είπε ο δικηγόρος ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ τόνισε πως θα ήταν χαρούμενος και επειδή επέστρεφε στο κοινό του αφού ετοίμαζε πολλά πράγματα για το άμεσο μέλλον.
Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Χαράλαμπος Λυκούδης ο οποίος επίσης δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική έκβαση του θανάτου του. Όπως είπε αρχικά: «Οι στιγμές που ζούμε είναι τραγικές», αποκαλύπτοντας και το δικό του σοκ για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.