Χρηστίδου: Πέρασα εγκυμοσύνες,δυσκολίες,αυξομειώσεις βάρους,ωρίμασα-Σήμερα νιώθω πιο όμορφα από ποτέ
Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με την εικόνα, την αυτοπεποίθηση και τα όρια ανάμεσα στην προσωπική και τη δημόσια ζωή.
Με αφορμή την πολυετή πορεία της στην τηλεόραση, αναφέρεται στις αλλαγές που έχει βιώσει με τα χρόνια και στον τρόπο με τον οποίο βλέπει σήμερα τον εαυτό της.
Τηλεθέαση: Χρηστίδου - Λιάγκας - Καινούργιου - Κουτσελίνη: Ποια πρεμιέρα έκανε καλύτερα νούμερα;
Θεωρείτε ότι μια παρουσιάστρια κρίνεται περισσότερο για την εμφάνισή της απ’ ό,τι για τη δουλειά της;
Όχι επί της ουσίας, ίσως παροδικά και επιφανειακά. Δεν θεωρώ πως μια ωραία εμφάνιση μπορεί να αρκεί για να είναι καλή μια παρουσιάστρια ούτε πως μια ικανή παρουσιάστρια χρειάζεται οπωσδήποτε να χωράει στα στάνταρ της «τέλειας γυναίκας» για να πετύχει. Ναι, η τηλεόραση είναι εικόνα, αλλά η ομορφιά δεν είναι εικόνα απαραίτητα.

Πόσο και πώς έχει αλλάξει η σχέση σας με την εμφάνισή σας όσο περνούν τα χρόνια;
Κάνω αυτήν τη δουλειά πάνω από είκοσι χρόνια πια. Πέρασα εγκυμοσύνες, δυσκολίες, αυξομειώσεις βάρους, μεγάλωσα, ωρίμασα. Αυτό που σίγουρα μπορώ να σας πω είναι ότι η αυτοπεποίθησή μου είναι τελικά αντιστρόφως ανάλογη με την εικόνα μου και απόλυτα συνδεδεμένη με τις εμπειρίες και την προσωπική εσωτερική εξέλιξή μου. Σήμερα νιώθω πιο όμορφα από ποτέ, κι ας μην ισχύει αυτό για την εικόνα μου. Ισχύει μέσα μου, κι αυτό αρκεί.
Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να προστατεύσει κανείς την προσωπική του ζωή όταν η δουλειά του βασίζεται στη δημόσια έκθεση;
Δεν είναι πάντα εύκολο. Στη δική μου περίπτωση, ήταν αρκετά δύσκολο πολλές φορές. Το καταλαβαίνω, ωστόσο, γιατί είναι κατά κάποιον τρόπο μέρος της δουλειάς μας.
Πηγή Hello
Πρεμιέρα με στιλ στην πρωινή ζώνη: Το λευκό κυριάρχησε, αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τη διαφορά
Χαμογέλα και πάλι - Μικρούτσικος: Η τηλεοπτική επιστροφή, το καλωσόρισμα και η συγκινητική αναδρομή
Υπόθεση Μαζωνάκη – Χρηστίδου: Μιλάμε για ένα συλλογικό πένθος. Μας συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως