Sold out στη Βοστώνη ο Αργυρός - Ο Έλληνας dj που άνοιξε το πρόγραμμα
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στη Βοστώνη, όπου γνώρισε θερμή υποδοχή από το κοινό.
Η εμφάνισή του στην Agganis Arena ήταν sold out, με περίπου 8.000 θεατές να δίνουν το «παρών» και να δημιουργούν μια ιδιαίτερα δυνατή ατμόσφαιρα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη δυναμική που έχει αποκτήσει η παρουσία του εκτός Ελλάδας, με το κοινό στη Βοστώνη να τον αποθεώνει.
Νονός ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Βάφτισε τον γιο του αδερφού του - Βίντεο

Ο Angelos Evans άνοιξε τη βραδιά
Το πρόγραμμα άνοιξε ο DJ και παραγωγός Angelos Evans, ο οποίος ανέλαβε να βάλει το κοινό στο κλίμα της βραδιάς.
Με ένα set γεμάτο γνωστές house επιτυχίες αλλά και δικές του παραγωγές, ο Evans έδωσε από νωρίς τον ρυθμό, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η στιγμή που ο Angelos Evans παρουσίασε στο κοινό το νέο του κομμάτι “Beauty of Rhythm”, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα.

Angelos Evans
Η sold out εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Agganis Arena αποτέλεσε μια ακόμη δυνατή στιγμή για την ελληνική μουσική σκηνή στο εξωτερικό.
Με χιλιάδες θεατές να γεμίζουν τον χώρο, η βραδιά στη Βοστώνη μετατράπηκε σε μια μεγάλη ελληνική μουσική γιορτή, με τον Αργυρό να βρίσκεται στο επίκεντρο.
Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Οικογενειακές διακοπές στην Ίο μαζί με τα δύο παιδιά τους
Αστυπάλαια: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα «ξεσήκωσαν» το παραδοσιακό πανηγύρι στο νησί
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του, Βασίλη