Νέα απάντηση Νίκου Καρβέλα: «Προτιμώ την οικονομική μου αυτοκτονία παρά την ηθική μου δολοφονία»
Showbiz

Νέα απάντηση Νίκου Καρβέλα: «Προτιμώ την οικονομική μου αυτοκτονία παρά την ηθική μου δολοφονία»

Στο θέμα της σχέσης του με την Άννα Βίσση επανήλθε ο Νίκος Καρβέλας, συνεχίζοντας τις δημόσιες τοποθετήσεις του μετά την ανακοίνωση που είχε δημοσιοποιήσει πριν από λίγες ημέρες και μετά την απάντηση της τραγουδίστριας. 

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε εκ νέου στη ρήξη που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, αλλά και στη στάση που επέλεξε να κρατήσει απέναντι στη μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας στο ΟΑΚΑ, στην οποία τελικά δεν έδωσε το «παρών».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Νίκος Καρβέλας αποφάσισε να απαντήσει στην Άννα Βίσση - Είμαι μουδιασμένη»

vissi-karvelas-1-640x426.jpg

Ο Νίκος Καρβέλας μίλησε για τη διαδρομή που έχει πάρει πλέον η σχέση του με την Άννα Βίσση.

Αναλυτικά η απάντηση του Νίκου Καρβέλα:

«Με την ανακοίνωσή της, η Άννα Βίσση επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι υπήρχε συμφωνία σε όλες τις συνεργασίες μας για αμοιβή μου πέραν των πνευματικών δικαιωμάτων που εισπράττω μέσω του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης.
Εμμέσως αλλά σαφώς, επιβεβαιώνει, επίσης, ότι η ίδια ήταν απολύτως ενήμερη και ενέκρινε την ντροπιαστική και σκόπιμα προσβλητική και υποτιμητική αλλαγή της θέσης της δικής μου, των οικείων και των προσκεκλημένων μου και την απειλή της απαγόρευσης εισόδου μου στο ΟΑΚΑ, εάν εμφανιζόμουν για να καθίσω στην αρχική μου θέση.
Δεν θα προσθέσω τίποτα περισσότερο από το ότι αυτή δεν είναι η Άννα που εγώ ήξερα, αγάπησα και θαύμασα»

Είναι χονδροειδές ψέμα ότι ζήτησα 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ζήτησα την ίδια αμοιβή που είχα λάβει, βάσει της πάγιας συμφωνίας μου με την Άννα, για τις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο (επιπλέον, ασφαλώς, των όποιων δικαιωμάτων είχα λαμβάνει από τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης).

Αυτή και μόνο είναι η απόλυτη αλήθεια. Η «θέση» τους (αποφεύγω συνειδητά σκληρότερο χαρακτηρισμό) ήταν η εξής: ή παίρνεις τα μισά ή δεν παίρνεις τίποτα, και μάλιστα (τα μισά) υπό τον όρο να μη μιλήσω ποτέ αρνητικά για την Άννα.

Αρνήθηκα κατηγορηματικά, μη δεχόμενος, όπως έχω αναφέρει στο δελτίο τύπου μου, να απαρνηθώ την ελευθερία της γνώμης μου και να την ανταλλάξω με χρήμα

Τα περί δήθεν απειλών μου να «διασύρω» και να «καταστρέψω» την Άννα, σε προσωπικό και καλλιτεχνικό επίπεδο, είναι αστειότητες και ψεύδη. Γιατί να καταστρέψω την Άννα; Να τη διασύρω για ποιον λόγο και με ποιο κίνητρο ή επιχειρήματα;

Η Άννα είναι, όπως έχω ξαναπεί, ελεύθερη να επιλέξει τον δρόμο της και εγώ να συνεχίσω να ακολουθώ τον δικό μου. Εγώ ως δημιουργός ακολουθώ τις υποδείξεις του δημιουργικού μου γίγνεσθαι. Ποτέ μου δεν συμβιβάστηκα, ποτέ μου δεν έσκυψα το κεφάλι και ποτέ μου δεν εξαγοράσθηκα.

Προτιμώ λοιπόν την οικονομική μου αυτοκτονία παρά την ηθική μου δολοφονία. Εν τέλει, μία είναι η πικρή αλήθεια: η Άννα, με την συμπεριφορά της και τις επιλογές όψιμων συνεργατών και φίλων, έθεσε συνειδητά (και ίσως προγραμματισμένα) τον εαυτό της εκτός πλαισίου οποιασδήποτε καλλιτεχνικής μας συνεργασίας στο μέλλον».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Νίκος Καρβέλας αποφάσισε να απαντήσει στην Άννα Βίσση - Είμαι μουδιασμένη»

«Αυτόν τον όρο δεν δέχθηκε ο Καρβέλας» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου της Άννας Βίσση

Βίσση – Καρβέλας - «Η σύγκρουση προϋπήρξε μία εβδομάδα πριν από τη μεγαλειώδη συναυλία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved