Ηλιάδη: «Είμαι μια γυναίκα πολύ άσχημα κακοποιημένη – Η οικογένειά μου προσπαθούσε να με βοηθήσει»
Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Άνω Κάτω» όπου παραχώρησε μια συνέντευξη με αναφορές τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της διαδρομή.
Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στην πορεία της στον χώρο της μουσικής, μίλησε για σημαντικές στιγμές που σημάδεψαν την καριέρα της και αναφέρθηκε σε πτυχές της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Μπάμπης Λαζαρίδης: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη στο GNTM - Γιατί τον απέρριψαν οι κριτές;

«Παρόλο που είμαι κακοποιημένη γυναίκα και μάλιστα πολύ άσχημα, θέλω να πω το εξής… Λατρεύω τις γυναίκες. Και μετά την αποκάλυψη που έκανα, ήρθα σε επαφή με πολλές γυναίκες που ακόμη μιλάω και προσπαθώ να βοηθήσω κορίτσια που το έχουν ανάγκη. Αυτό για εμένα, αυτή τη στιγμή, είναι ο πρωταρχικός μου ρόλος μετά τη μητρότητα. Τότε δε βοηθήθηκα από κάποιον. Η οικογένειά μου προσπαθούσε να με βοηθήσει αλλά εγώ έπρεπε να βγάζω μία εικόνα ότι δεν τους ήθελα. Είναι δυνατόν να μην αγαπώ τις γυναίκες; Να προσέξουμε πώς έχει μεταμορφωθεί σε αυτή την εποχή η γυναίκα. Είναι ένα άψυχο πράγμα, που δεν θέλουν σχέσεις και οικογένεια που ψάχνουν ένα πορτοφόλι…».
Μαζωνάκης - Ραγίζει καρδιές η Ηλιάδη: «Γιώργο δεν έχεις φύγει… είναι απλά ένα άρρωστο αστείο …πονάω»
Η Αγγελική Ηλιάδη έγινε νονά και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση
Αγγελική Ηλιάδη: Οριστικός «χωρισμός» και αιχμές! «Υπήρξαν γεγονότα που ξεπέρασαν τα όρια»