Συγκλονίζει η Κατερίνα Φελλά για τον καρκίνο: «Σώθηκα λόγω της πρόληψης, υπάρχει ακόμα ντροπή»
Showbiz

Συγκλονίζει η Κατερίνα Φελλά για τον καρκίνο: «Σώθηκα λόγω της πρόληψης, υπάρχει ακόμα ντροπή»

Σε μια καθηλωτική εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός Κατερίνα Φελλά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για τη γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και τον τρόπο με τον οποίο μετέτρεψε το προσωπικό της βίωμα σε καλλιτεχνική δημιουργία μέσα από έναν θεατρικό μονόλογο.

Αναφέρθηκε στην παράσταση, η ίδια εξήγησε τη βαθύτερη σύνδεσή της με το έργο, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως

To σκίτσο του Μαζωνάκη που θα συντροφεύει την εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται-Η συγκίνηση της Ναταλίας

gridfoxgr-383090401534164582486812705111-20260212142927.jpg

«στην παράσταση δίνω τον εαυτό μου, αυτό που εισέπραξα ως νοσήσασα και κατ’ επέκταση ως επιζήσασα. Όταν ξεκίνησε αυτή η παράσταση, ήμουν θεραπευόμενη από τον καρκίνο. Τώρα πια έχω θεραπευτεί και, μέσω αυτής, προσπαθώ να θεραπεύσω τους ανθρώπους που έρχονται να την δουν».

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να θίξει το κοινωνικό στίγμα και τις προκαταλήψεις που εξακολουθούν να συνοδεύουν τη συγκεκριμένη ασθένεια στις μέρες μας, δηλώνοντας με ειλικρίνεια πως «θεωρώ πως υπάρχει ακόμα ντροπή, κατ’ εμέ κακώς. Είναι κάτι το οποίο βρίσκεται μέσα στη ζωή μας, μια στις δυο γυναίκες δυστυχώς πλέον αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση. Ακριβώς επειδή συνδέεται με τον θάνατο και οι άνθρωποι δεν έχουν μπει στη διαδικασία να συμβιβαστούν με αυτή την ιδέα, υπάρχει αυτό το ταμπού».

katerinafella-2399378992-20260510151245.jpg

Περιγράφοντας τις πρώτες δραματικές στιγμές μετά την ενημέρωσή της από τους γιατρούς, η Κατερίνα Φελλά μοιράστηκε τις σκέψεις και τους μεγαλύτερους φόβους της, λέγοντας πως «όταν πήρα τη διάγνωση στα χέρια μου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Αυτό με ενόχλησε περισσότερο από όλα. Να μην είμαι δηλαδή εκεί για αυτά, να μην τα μεγαλώσω, να μην είμαι δίπλα μου».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και αφύπνισης προς όλους, υπογραμμίζοντας τη σημασία των έγκαιρων ιατρικών εξετάσεων και σημειώνοντας με έμφαση πως «στη δική μου περίπτωση έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το ότι το πρόλαβα. Έγινε μια έγκαιρη διάγνωση, ενός πολύ δύσκολου καρκίνου, της πιο επιθετικής μορφής, αλλά σώθηκα λόγω της πρόληψης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved