Υπόθεση Μαζωνάκη: Η ώρα της κρίσης για τα ακριβή αίτια θανάτου έφτασε - Τι φέρεται να ζητά η 56χρονη
Showbiz

Υπόθεση Μαζωνάκη: Η ώρα της κρίσης για τα ακριβή αίτια θανάτου έφτασε - Τι φέρεται να ζητά η 56χρονη

Η ώρα της κρίσης για τα ακριβή αίτια θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη έφτασε.

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένονται οι οριστικές απαντήσεις από τα εξειδικευμένα εργαστήρια για τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις και πλέον θα αποκαλυφθούν επισήμως οι ουσίες που χορήγησε η 56χρονη γιατρός στον δημοφιλή καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια της πλασμαφαίρεσης.

Νίκος Συρίγος για Βίσση-Καρβέλα: «Είναι λυπηρό» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον θάνατο του Μαζωνάκη

1790052397913-983756363-mazonakis-2.jpg

Αν επιβεβαιωθούν τα πρώτα ευρήματα, σύμφωνα με τα οποία στον Μαζωνάκη χορηγήθηκε το επικίνδυνο «κοκτέιλ» μιδαζολάμης και προποφόλης προκειμένου να επιτευχθεί η Μέθη που επεδίωκε η γιατρός, τότε ίσως εκεί κρύβεται και η απάντηση στο τι τον οδήγησε στον θάνατο.

Εξελίξεις
Η 56χρονη γιατρός φέρεται να ζητά να ερευνηθούν τα φάρμακα που τυχόν είχε στο σπίτι του ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μία κίνηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο προσπάθειας να υποστηρίξει ότι δεν του χορήγησε εκείνη όλες τις ουσίες.

Σε αυτό το πλαίσιο ενδεχομένως εντάσσεται και η αναζήτηση που έκανε στο ΑΙ την ημέρα θανάτου του Μαζωνάκη, εάν η προποφόλη δίνεται ως χάπι. Μία ισχυρή αναισθητική ουσία, που δεν έχει αντίδοτο, η οποία φαίνεται πως χορηγήθηκε σε συνδυασμό με την μιδαζολάμη.

mazonakis-1.jpg

Όσο όμως οι δύο γιατροί προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να καλύψουν τα ίχνη τους, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, με την αδράνεια των δύο γιατρών αλλά και τα ολέθρια λάθη τους, να στερούν από τον Γιώργο Μαζωνάκη την ευκαιρία να ζήσει.

Οι δύο προφυλακισμένοι γιατροί που πλέον ακολουθούν διαφορετική υπερασπιστική γραμμή, συναντήθηκαν και πάλι στις φυλακές του Κορυδαλλού. Επί δύο ώρες συζήτησαν σε ήρεμο κλίμα για τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο γιατρός άλλωστε περιμένει την ολοκλήρωση των καταθέσεων αλλά και το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης με βραχιολάκι.

Γιάννης Βαρδής για The Voice: «Μήπως είναι λίγο νωρίς;» – Το αιχμηρό σχόλιο μετά τον θάνατο Μαζωνάκη

The Voice: Η πρεμιέρα με την Πάολα και η σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση – Πώς τα πήγε ο ανταγωνισμός

Η πρεμιέρα του The Voice και η εκρηκτική πρώτη εμφάνιση της Πάολας στη θέση του κριτή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved