Ιωάννα Σουλιώτη «Βάζω πολύ καλό πλυντήριο και ακόμα καλύτερο στεγνωτήριο»
Showbiz

Ιωάννα Σουλιώτη «Βάζω πολύ καλό πλυντήριο και ακόμα καλύτερο στεγνωτήριο»

Οι «Νοικοκυρές της Αθήνας» έχουν περάσει στην αντεπίθεση και προσπαθούν να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως και αυτές έχουν προβλήματα και δεν ζουν στον δικό τους κόσμο.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία υπεραμύνθηκε του τηλεοπτικού reality που συμμετέχει, μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη».

«Η πρώτη γεύση από την εκπομπή ήταν γλυκιά, ξινή για τους άλλους, αλλά τελικά είχε και λίγο πικάντικη γεύση. Όταν βλέπουμε τα επεισόδια αυτά και τους τσακωμούς, γελάμε, επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε».

«Πηγαίναμε με το κεφάλι στη λαιμητόμο εν γνώσει μας. Ακούστηκαν πολλές υπερβολές, αλλά ζούμε σε μια υπερβολική χώρα ούτως ή άλλως. Κι εμείς περνάμε οικονομικά δύσκολα και αυτά που βλέπετε είναι τα περισσότερα έξοδα της παραγωγής».

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση της με τις δουλειές του σπιτιού: «18 ετών έβαλα το πρώτο που πλυντήριο και έβαλα μέσα μάλλινες κάλτσες, οπότε το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο». Από τότε όμως, φαίνεται ότι έχει περάσει πολύς καιρός, αφού πλέον η Ιωάννα Σουλιώτη δηλώνει: «Βάζω πολύ καλό πλυντήριο και ακόμα καλύτερο στεγνωτήριο».


Δείτε το video:









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved