«Έθαψε» την Μπουλέ ο Ουγγαρέζος!
Showbiz

«Έθαψε» την Μπουλέ ο Ουγγαρέζος!

Όλο του το άχτι έβγαλε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την… πρώην του Νάντια Μπουλέ με αφορμή την δήλωσή της, ότι δεν θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Ρέμο.

Στο «Πρωινό mou» ήθελαν να δείξουν ένα βίντεο με την απάντηση του Ρέμου στις δηλώσεις της Μπουλέ, όμως η Σκορδά δεν είχε ακούσει –όπως τουλάχιστον έδειξε- τα λεγόμενα της προκατόχου της (παρουσιάστρια στο πρωινό του Mega).

«Αλήθεια, είπε η Νάντια τέτοιο πράγμα; Άντε καλέ, αποκλείεται», είπε η Φαίη, όταν άκουσε την είδηση.

Πετάχτηκε εκεί ο Λιάγκας και ρώτησε «αθώα»: «Την δήλωση την έκανε όταν ήταν με τον Γρηγόρη ή μετά; Γιατί από όσο ξέρω έκαναν παρέα με τον Ρέμο».

«Το είπε, το είπε πρόσφατα, γιατί η Νάντια είναι του εντέχνου», πέταξε το πρώτο «καρφί» η Σάσα Σταμάτη και βρίσκοντας αφορμή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άρχισε όλο ειρωνεία: «Μα βρε παιδιά η κοπέλα τραγουδάει σε μουσικές σκηνές: Κάτω από την Γέφυρα, Ψηλά από τον Κάμπο… Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα». Και λέγοντας αυτό πέφτει κάτω από τα γέλια –κυριολεκτικά. Του φύγανε μικρόφωνα, αλλά αυτός απτόητος. Είχε πέσει στο πάτωμα και καρ, καρ, καρ, τα γέλια με τον Λιάγκα!

Η Φαίη, που τα είχε παίξει με την συμπεριφορά των υπολοίπων παρακαλούσε να δουν τις δηλώσεις και να σταματήσουν τα σχόλια, ενώ είχε γίνει κατακόκκινη από το άγχος για το τι άλλο θα πούνε! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved