Ο Λευτέρης Πανταζής… ξαναχτυπά!
Showbiz

Ο Λευτέρης Πανταζής… ξαναχτυπά!

Για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, η οποία φέρει τον τίτλο «Next Level» και περιλαμβάνει διάφορες διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Λευτέρης Πανταζής.


Θέλοντας να έρθει κοντά στα ακούσματα της κόρης του, και μετά την εμφάνιση του στο show «Just the two of us» του Mega, ο τραγουδιστής δηλώνει: «Τραγουδάω αγγλικά, γαλλικά, και κάποιες μεγάλες επιτυχίες άλλων συναδέλφων όπως του Σάκη Ρουβά και του Μιχάλη Χατζηγιάννη».

Ο «Λε.Πα.» δεν κρύβει την ανησυχία του για το ότι τα ελληνικά ραδιόφωνα παίζουν πολύ ξένη μουσική, αλλά δεν μπορεί να το αλλάξει, ως λαϊκός τραγουδιστής και έτσι περνάει στην επίθεση.

Το μυστικό επιβίωσής του στο μουσικό στερέωμα είναι: « Αγάπη για τη δουλειά, να είσαι επαγγελματίας και άνθρωπος, να βλέπεις μπροστά που πηγαίνει ο κόσμος, η νεολαία, τα ακούσματα».

Για τις πιθανές κριτικές που ίσως δεχτεί, απαντά πως του πηγαίνουν καλύτερα τα γαλλικά κομμάτια και πως αν τραγουδούσε ένας Άραβας αγγλικά ή ένας Ρώσος γερμανικά στη χώρα του, θα ήταν έτσι σαν τις δικές του ερμηνείες.
Κλείνοντας, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει κάτι πιο extreme στο μέλλον. Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved