Στέλλα Γιαμπουρά: Ποιος τη βοήθησε να κάνει καριέρα;
Showbiz

Στέλλα Γιαμπουρά: Ποιος τη βοήθησε να κάνει καριέρα;

Η Στέλλα Γιαμπουρά πρώτα κέρδισε τίτλους ομορφιάς και μετά αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, το πόσο καλή ηθοποιός θα γίνει είναι κάτι που ούτε η ιδία μπορεί να μαντέψει ακόμη.

«Στην αρχή έβλεπα παραστάσεις μέχρι που έπαιξα και εγώ σε μία στο σχολείο, την παραμυθένια ιστορία της Σταχτοπούτας. Εντάξει, είναι δύσκολο να σου πω αν ήμουν καλή, ήμουν ακόμα πολύ μικρή για να ξέρω. Έπρεπε να μεγαλώσω και να κάνω τις ανάλογες σπουδές, για να μπορώ να ανταποκριθώ στις ανάγκες της ηθοποιίας».

Την ανάγκη, όμως, να ανταποκριθεί σε έναν ρόλο την ένιωσε πολύ νωρίς, όταν ακόμα ήταν στο σχολείο, μόλις 14 ετών. Ήταν τότε που ο Μανούσος Μανουσάκης την είδε στον δρόμο και της είπε ότι πρέπει να παίξει στο σίριαλ «Ταύρος με Τοξότη». Πού να ήξερε ότι ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος θα της έφερνε και τίτλο σε διαγωνισμό ομορφιάς.

«Η Μαρία Ιωαννίδου, που υποδυόταν τη μητέρα μου στη σειρά, με πήρε στη σχολή χορού που είχε. Πάνω από τη σχολή ήταν το πρακτορείο μοντέλων Κρίστι. Από εκεί βρέθηκα στα καλλιστεία. Κέρδισα τον τίτλο της Μις Γιανγκ το 2000 και της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς το 2002. Έπειτα από κάποια χρόνια με βρήκε και ο Πάνος Κοκκινόπουλος και συμμετείχα στα ''Μαύρα Μεσάνυχτα''». Πηγή: 24wro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved