Άντζελα Παντελή: Η πιο διάσημη Ελληνίδα dj, κάνει «θραύση» στις Η.Π.Α.
Showbiz

Άντζελα Παντελή: Η πιο διάσημη Ελληνίδα dj, κάνει «θραύση» στις Η.Π.Α.

Η Άντζελα Παντελή, η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείας στα πλαίσια προώθησης της καριέρας της, έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της γνωστό και στη νυχτερινή διασκέδαση της Νέας Υόρκης, παίζοντας μουσική ανάμεσα σε άλλα, και στο στέκι των celebrities «Nikki Beach».


Μάλιστα δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ζητούν την παρουσία της στα dexx, όπως έγινε πρόσφατα με την περίπτωση του Ice-T. Ο διάσημος και βραβευμένος με Grammy ράπερ καθώς επίσης και ηθοποιός (πρωταγωνιστής στην επιτυχημένη σειρά Law And Order) την 1η Απριλίου διοργάνωσε μεγάλο event στο Nikki Beach Club για τα γενέθλια της «σεξοβόμβας» συζύγου του, Nicole ‘Coco' Austin, όπου η Άντζελα Παντελή προσκλήθηκε να παίξει μουσική.


Η ελληνίδα dj επίσης έδωσε το παρόν και φέτος στη μεγάλη παρέλαση της ομογένειας στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης όπου συμμετείχε στο άρμα του φιλανθρωπικού σωματείου «Carnival of love» και στο party που ακολούθησε στο Central Club με καλεσμένο τον star καλλιτέχνη Fatman Scoop. Πηγή: showtime-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved