Αναβλήθηκε η δίκη του Μικρούτσικου για την εκπομπή «Από καρδιάς»
Showbiz

Αναβλήθηκε η δίκη του Μικρούτσικου για την εκπομπή «Από καρδιάς»

Έλειψε από την τηλεόραση περισσότερο από 1,5 χρόνο, αλλά η συναυλία που διοργανώνει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με την Άννα Βίσση αύριο, έφερε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας.


Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αθλητικού ομίλου και δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή, Νικόλας Ρισβάς, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπαθεί να αφήσει πίσω του τα δύσκολα που τον οδήγησαν στην απομόνωση..


«Είναι άριστα εγώ επειδή τον βλέπω και πολύ συχνά είναι άριστα ο Ανδρέας σε πολύ καλή κατάσταση» είπε ο δικηγόρος του.


Ο πλειστηριασμός του σπιτιού του έχει παγώσει ενώ σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε να πάρει αναβολή για ένα χρόνο και σε δίκη από αγωγή που του έχει γίνει τότε που παρουσίασε την εκπομπή "Από καρδιάς."


«Είναι μια δική η οποία αφορούσε μια από τις εκπομπές που έκανε ο κος Μικρούτσικος κατά το παρελθόν στον Άλφα και συγκεκριμένα αφορά ένα έτοιμα αποζημίωσης που υπέβαλε μια κυρία που θεωρεί ότι προσεβλήθη και υπέστη ζημία» πρόσθεσε ο Νικόλας Ρισβάς.


«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αναστολή του μέλλοντος όλων αυτών των υποθέσεων επειδή έχουν αναβληθεί οι πλειστηριασμοί και οτιδήποτε μέχρι το 2012.».


Αν και στο πρόσωπό του διαγράφεται η κούραση από τις απανωτές δικαστικές περιπέτειες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιστεύει ότι η εκ νέου ενασχόληση με τη μουσική θα τον βοηθήσει πολύ. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved