Showbiz

Γιατί η Μαρία Μπεκατώρου έχει τραυματική εμπειρία με την Πέγκυ Ζήνα;

Gossip-tv Team

Καλεσμένη σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία, τους καλλιτέχνες που πρώτη εκείνη έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή και τώρα σημειώνουν τεράστια επιτυχία στα μουσικά δρώμενα αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στην αναγνώριση του κόσμου.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Μαρία Μπεκατώρου πότε ήταν η πρώτη φορά που κάποιος την αναγνώρισε στο δρόμο και πώς ένιωσε. Η παρουσιάστρια τότε άρχισε να πιάνει το κεφάλι της και να λέει πως αυτό ήταν μια τραυματική εμπειρία. Τι εννοούσε;

«Βλέπω δυο παιδιά που με κοιτάζουν από μακριά, φτάνω κοντά και ξέρω ότι θα μου μιλήσουν και μου λένε "Ρε Πεγκάρα... είσαι μεγάλο αστέρι"», αφηγείται η Μαρία Μπεκατώρου. Τα παιδιά, όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν την είχαν αναγνωρίσει όπως πίστευε αλλά την πέρασαν για την Πέγκυ Ζήνα. Η ίδια, όπως είπε, απλώς απογοητεύτηκε ενώ δεν μπήκε στη διαδικασία να τους πει πως κι εκείνη ήταν δημόσιο πρόσωπο.

Στο τέλος η γλυκιά παρουσιάστρια ανέφερε πως ουσιαστικά ευρέως γνωστή έγινε από το 2007 και μετά όπου άρχισαν να την παίζουν οι σατιρικές εκπομπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved