Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: Έκανε γυμναστική μέχρι τον ένατο μήνα!

Gossip-tv Team

Τον τρόπο που κατάφερε να επανέλθει μόλις μέσα σε δυόμιση μήνες στην καλλίγραμμη σιλουέτα της, μετά τη γέννηση και της δεύτερης κόρης της, αποκάλυψε η Νίνα Λοτσάρη.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στο «Μες στην καλή χαρά» ως καλεσμένη της εκπομπής αποκάλυψε πως έκανε γυμναστική μέχρι και τον ένατο μήνα, ενώ από τον τέταρτο μέχρι και τον όγδοο μήνα πρόσεχε τη διατροφή της, γιατί πριν, λόγω ορμονών δεν κατάφερνε να συγκρατηθεί και έτρωγε ό,τι έβρισκε μπροστά της. Μετά, όμως, μπήκε σε πρόγραμμα και έτσι πλέον, δυόμιση μήνες μετά τη γέννα, έχει τέλειο κορμί.

Η καλλιτέχνιδα μίλησε επίσης για την δουλειά της και δήλωσε πως είναι και επιχειρηματίας και καλλιτέχνης και αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει γύρω της, χωρίς να έχει τρελές απαιτήσεις καθώς θεωρεί πως και η ίδια πρέπει να φέρνει κόσμο στο μαγαζί για να μπορεί να πληρώνεται, χωρίς όμως να ζητά πολλά.

Η Νίνα Λοτσάρη αναφέρθηκε στην παράσταση "Bla Bla & Cha Cha Cha" και την συνεργασία της με τον Παντελή Καναράκη και τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά και τον Κωνσταντίνο Ρήγο...

Μίλησε όμως και για την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» στο Θέατρο Badminton που είναι μια μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή-αφιέρωμα σε μιαν από τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού τραγουδιού: τον Αττίκ. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved