Showbiz

Τι λέει η Ελισάβετ Σπανού για το χωρισμό της με τον Σρόιτερ;

Gossip-tv Team

Στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται συνάντησε η κάμερα του star την Ελισάβετ Σπανού και η πουκαμο... συζήτηση ξεκίνησε!

Η τραγουδίστρια σχολίασε τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς ο Γιώργος Λιάγκας για τον Αντώνη Σρόιτερ ότι δηλαδή αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. «Αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα; Ωραία, να το κάνουμε πουκαμισο-κουβέντα. Άντε και μπαίνεις σε ένα μαγαζί και βλέπεις ένα πουκάμισο που σου αρέσει. Αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι έχει στραβή ραφή και είναι κακοραμμένο. Θα το πάρεις; Δεν θα το πάρεις;» αναρωτήθηκε.

Η πρώην σύντροφος του Αντώνη Σρόιτερ ξεκαθάρισε ότι η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα δεν την ενόχλησε, ενώ διατηρεί άψογη σχέση με τον άνκορμαν του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Το θέμα όμως της συζήτησης εξακολούθησε να κινείται γύρω από... πουκάμισα. «Αν αυτό είναι ένα σενάριο και κάποιος υποδύεται το πουκάμισο, κάποιος άλλος το πουλάει και γενικά υπάρχει μια x διανομή, τότε ίσως να πρέπει να κάνουμε μια αναθεώρηση του πώς συνέβη όλο αυτό», δήλωσε, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος στις φήμες που ήθελαν αποκλειστικά και μόνο εκείνον να δίνει τέλος στην σχέση.

Όσο για το ποιος έφυγε πρώτος από τη σχέση τους, η Ελισάβετ Σπανού το άφησε... ασχολίαστο. «Το εάν έφυγα ή όχι πρώτη δεν θα το σχολιάσω. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τον Αντώνη και σε αυτό θα μείνω», δήλωσε χαρακτηριστικά. Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved