Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει γιατί δημοσιοποίησε τη σχέση της με το Χολίδη

Gossip-tv Team

Αν και στο παρελθόν η Δούκισσα Νομικού δεν ήθελε να μιλάει για την προσωπική της ζωή πόσο μάλλον να τη δημοσιοποιεί από τότε που έγινε ζευγάρι με το Χρήστο Χολίδη τα δεδομένα άλλαξαν.

Η όμορφη παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» αποκάλυψε το λόγο που άλλαξε στάση. «Απλώς, τώρα έχω νιώσει καλύτερα με εμένα, νιώθω καλύτερα μέσα μου, είμαι πιο ώριμη και μπορώ να λέω πέντε πράγματα παραπάνω», εξήγησε η Δούκισσα και συνέχισε λέγοντας: «Κατάλαβα ότι ακόμα κι αν κάτι το κρύβεις, πάλι βγαίνει προς τα έξω, άρα δεν έχει κανένα νόημα. Οπότε, καλύτερα να απολαύσω αυτό που συμβαίνει στη ζωή μου» Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε στο Μακεδονία TV πως ακόμα δεν έχει μάθει πως να φέρεται στους δημοσιογράφους -από τους οποίους βέβαια δεν έχει παράπονο- αλλά απολαμβάνει αυτό που ζει.

Η Δούκισσα μίλησε ακόμα και για τις ανατροπές στα επαγγελματικά της και αποκάλυψε πως είχε μεγάλη επιτυχία για το «Laugh Attack»! «Εμένα μου άρεσε, πήρα θετικά σχόλια από τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved