Showbiz

Τα παράπονα της Βάσιας Τριφύλλη

Gossip-tv Team

Η Βάσια Τριφύλλη καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό mou» εξομολογήθηκε τα παράπονά της προς μερικούς ανθρώπους της τηλεόρασης που την έχουν ξεχάσει.

Χειμαρρώδης όπως πάντα η ηθοποιός χωρίς να «μασάει» τα λόγια της εξέφρασε το παράπονό της προς τον διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο.

«Με συγκινεί που ήρθα στο πρωινό του Mega και είσαστε εσείς, που έχω να έρθω άπειρα χρόνια. Νομίζω ότι είμαι από τους στυλοβάτες του καναλιού κι εγώ. Το Mega άνοιξε με τους "Αυθαίρετους" μια Τετάρτη απόγευμα και έκανε την μεγαλύτερή του επιτυχία με το "Ραντεβού στα τυφλά". Δεν λέω ψέματα το λένε οι αριθμοί. 98% τηλεθέαση, πέρασα το NBA. Τώρα δεν ξέρω γιατί δεν τα λένε. Ούτε μια φωτογραφία μου δεν έχουν εκεί στο γραφείο του Μπούτου. Δεν θέλω να βάλουν τίποτα, δεν με συμπαθεί ο Μπούτος. Δεν σε φοβάμαι φίλε μου έχω κρεμάσει την κάπα μου πολύ ψηλά». Όταν ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθούσε να της εξήγησε ότι δεν πιστεύει ότι ισχύει αυτό είπε: «Δεν δικαιολογείται να έχω κάνει δέκα χρόνια τη μεγαλύτερη επιτυχία του κόσμου στο Mega και να μην με έχουν φωνάξει μια φορά να παίξω μια "Πεθερά". Αυτός ο κύριος Μπούτος ακούει το όνομά μου φαίνεται και τρέχει. Ότι λεφτά πήρα τα έφερα πολύ χοντρά στο Mega».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved