Showbiz

Αλέξανδρος Παρθένης: Επίθεση σε δημοσιογράφο στο τραπέζι του γάμου του

Gossip-tv Team

Την Τετάρτη το βράδυ κάτω από άκρα μυστικότητα όπως αποκλειστικά έγραψε το Nassos blog, έγινε ο γάμος του Αλέξανδρου Παρθένη και της Κατερίνας Θάνου. Τα παρατράγουδα όμως δεν έλειψαν!

Το τραπέζι του γάμου τους έγινε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας στο οποίο εργάζεται ο γαμπρός και είχαν απαγορεύσει να εισέλθουν φωτογράφοι. Μέσα στην αίθουσα υπήρχε κόσμος και φωτογράφοι του ζευγαριού. Μια από τους θαμώνες του μαγαζιού ήταν γνωστή δημοσιογράφος που απαθανάτισε μια στιγμή του ζευγαριού. Αυτό έγινε αφορμή να δημιουργηθεί ένταση. Ο Αλέξανδρος την πλησίασε και με έντονο ύφος της πήρε το κινητό όπως υποστηρίζει η ίδια στο star και της ζήτησε να σβήσει ότι είχε τραβήξει.

«Βρισκόμουν σε διπλανό τραπέζι από αυτό που καθόταν το νιόπαντρο ζευγάρι. Είδα ότι είχαν φωτογράφους που απαθανάτιζαν τις στιγμές μετά το γάμο και υπέθεσα ότι δεν επρόκειτο για κάτι μυστικό. Άλλωστε ήταν σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας με πολύ κόσμο τριγύρω. Τράβηξα βίντεο με το κινητό μου και μόλις το αντιλήφθηκε ο Αλέξανδρος σηκώθηκε, πλησίασε στο τραπέζι μου, μου άρπαξε το κινητό από το χέρι και απαίτησε με πολύ έντονο ύφος να του πω τον κωδικό, ώστε να το ξεκλειδώσει και να σβήσει το βίντεο. Λογομαχήσαμε, και έσβησα το βίντεο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved