Showbiz

Βικτόρια Χίσλοπ: Γιατί αρνήθηκε το «Νησί» να γίνει ταινία στο Hollywood;

Gossip-tv Team

Άλλοι «σκοτώνουν» για μια θέση στο Hollywood και η Βικτόρια Χίσλοπ όχι μόνο αρνήθηκε την πρόταση που της έκαναν αμερικάνοι παραγωγοί αλλά και τους έκλεισε και την πόρτα για πάντα.

Η συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών ήταν σήμερα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μετά από ερώτηση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου γιατί αρνήθηκε να γίνει το «Νησί» κινηματογραφική ταινία στην Αμερική και η μόνη της επιθυμία ήταν να γίνει σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση, η Βικτόρια Χίσλοπ, είπε: «Για μένα δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να κάνω κάτι με την Ελλάδα γιατί στο Hollywood αλλάουνς πάρα πολλά πράγματα από ένα βιβλίο», είπε αρχικά ενώ συνέχισε δίνοντας και παραδείγματα από συναδέλφους της στην Αγγλία.

«Έχω πολλούς φίλους στην Αγγλία που είναι συγγραφείς (σ.σ. και έδωσαν τα βιβλία τους να γίνουν ταινίες στο Hollywood) και όλοι στεναχωριούνται με τις ταινίες (με το αποτέλεσμα) και κλαίνε στις πρεμιέρες». Ενώ στο τέλος διευκρίνισε πως «με το «Νησί» ήθελα κάτι πολύ αυθεντικό κι αν γινόταν στο Hollywood φοβήθηκα πως θα γινόταν ταινία τρόμου. Και για μένα οι άνθρωποι που είχαν τη λέπρα πρέπει να έχουν σεβασμό. Για μένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα»

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved