Showbiz

Προσοχή: Ο Αλέξανδρος Παρθένης ακούει για το γάμο του και… «δαγκώνει»

Gossip-tv Team

Μέχρι τώρα ξέραμε πως ο έρωτας ηρεμεί τον κόσμο, ο γάμος – στην αρχή τουλάχιστον – προσφέρει ηρεμία και γαλήνη...

Φαίνεται όμως πως ο Αλέξανδρος Παρθένης αποτελεί εξαίρεση αφού από την ημέρα που έγινε γνωστή τόσο η σχέση του με την Κατερίνα Θάνου όσο και ο γάμος του, έχει αγριέψει πολύ. Ο ηθοποιός και μοντέλο δεν θέλει να μιλάει καθόλου για την προσωπική του ζωή και όταν τον «στριμώχνουν» το γυρνάει στην επίθεση.

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Αναζητώντας τον Αττίκ» πέτυχε το ζευγάρι η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στην προσπάθεια του δημοσιογράφου να πάρει μια δήλωση και να μάθουμε πράγματα για τον έγγαμο βίο τους, ο Αλέξανδρος Παρθένης ήταν αρκετά επιθετικός. «Να μας ευχηθείτε να ζήσουμε» είπε το ζευγάρι και όταν ο δημοσιογράφος του είπε πως ο γάμος ήταν κάτι ξαφνικό, ο Αλέξανδρος δήλωσε: «Τώρα να ρωτήσω κάτι γιατί πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό που θα κάνω στην προσωπική μου ζωή; Δεν το έχω καταλάβει. Όταν λέτε ξαφνικό τι εννοείται;»

Ενώ στη συνέχεια διευκρίνισε πως την προσωπική τους ζωή θέλουν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους. Δήλωσε πως παλεύει για την Ελλάδα αν και τα έχουν κάνει χάλια τα πράγματα στη χώρα μας. Το high light όμως της συνέντευξης ήταν όταν ερωτήθηκε για το αν έχουν στα σχέδιά τους να κάνουν ένα παιδί, απάντησε: «Όταν θα κάνουμε πρωινή εκπομπή θα κάνουμε παιδάκι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved