Showbiz

Βούρος για Μαρία-Λουίζα: «Αυτό που με πείραξε είναι το ότι ήθελα από τη μάνα της ένα συγνώμη ή κι ένα ευχαριστώ»

Gossip-tv Team

Την ιστορία με τη Μαρία-Λουίζα Βούρου, τη θετή κόρη του Γιάννη Βούρου επανέφερε στην επιφάνεια ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο παρουσιαστής, ρώτησε το Γιάννη Βούρο πως αισθάνθηκε όταν έμαθε την αλήθεια για την κόρη του αλλά και όταν αποκαλύφθηκε μια τόσο προσωπική του ιστορία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο βουλευτής ,αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Βράδυ» πως αυτό που τον ενόχλησε δεν ήταν το γεγονός αλλά η αντίδραση της μητέρας του μοντέλου. «Αυτό που με πείραξε είναι το ότι ήθελα από τη μάνα της ένα συγνώμη ή κι ένα ευχαριστώ», είπε ο Γιάννης Βούρος εξηγώντας πως για εκείνον έληξε η ιστορία τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια, ότι δηλαδή η Μαρία-Λουίζα δεν είναι δικό του παιδί. Μάλιστα, ο βουλευτής είπε πως το τεστ DNA το έκανε η κόρη του με καθαρά δική της πρωτοβουλία και αυτό την τιμά ιδιαιτέρως.

Όσον αφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έγινε γνωστό δυο χρόνια μετά αλλά το θέμα θεωρήθηκε λήξαν μέσα σε μια ημέρα γιατί όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται μόνο για χαρτιά και όχι για την πραγματική ζωή.

Πώς όμως το ανακάλυψε ο Γιάννης Βούρος; Ποιος του «έβαλε ψύλλους στ' αυτιά»; Και τι σχέση έχει τώρα με τη Μαρία-Λουίζα; Οι απαντήσει στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved