Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Ο ρόλος της Παπουτσάκη είναι απαιτητικός»

Gossip-tv Team

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα η κωμωδία «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» που υπογράφει το πρωταγωνιστικό δίδυμο του θεάτρου, ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η παράσταση βασίζεται στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του 1988 «Dirty Rotten Scoundrels».

Δώδεκα χρόνια μετά τη «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο», οι δύο σπουδαίοι κωμικοί, που συνδέονται με αδελφική φιλία, κουμπαριά αλλά και μεγάλες επιτυχίες, συναντιούνται στη σκηνή του «Παλλάς» σκηνοθετούν μαζί και ερμηνεύουν δύο γοητευτικούς απατεώνες!

Μας ξεναγούν σε μια όμορφη παραλιακή πόλη της Νότιας Γαλλίας, όπου με θαυμαστή δεξιοτεχνία εξαπατούν εύπιστες, πλούσιες και ώριμες κυρίες και τους αποσπούν τεράστια χρηματικά ποσά. Μέχρις ότου η τύχη φέρει στο προσκήνιο ένα καινούργιο πρόσωπο που όχι μόνο θα τους γοητεύσει αλλά ... θα τους βάλει τα γυαλιά! Και αυτή δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι ηθοποιοί για τη θεατρική παράσταση βρέθηκε μεταξύ άλλων και η κάμερα από την εκπομπή «Ελένη».

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησαν για τη συνεργασία τους, την προπώληση εισιτηρίων που σπάει ταμεία και την Κατερίνα Παπουτσάκη. Μάλιστα ο Γιάννης Μπέζος για τη νεαρή ηθοποιό δήλωσε: «Ο ρόλος της Παπουτσάκη είναι απαιτητικός. Θέλει μια ωραία γυναίκα με ταλέντο. Έχω δει την Κατερίνα στο θέατρο κι είναι πολύ καλή» καθώς επίσης και ότι θα συμμετέχει ενεργά στην πολιτική.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved