Showbiz

Χαρούλα Αλεξίου: «Μου έχουν ζητήσει στο δρόμο να έρθουν να με δουν δωρεάν και το έκανα»

Gossip-tv Team

Η Χαρούλα Αλεξίου μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» για την αγάπη που της δίνει ο κόσμος, τις προτάσεις που δέχεται να κατέβει στην πολιτική αλλά και για την  μεγάλη της αδυναμία, τον γιο της.

Την φωνή της την λατρεύει μεγάλη μερίδα του κόσμου. Η ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε αν κάποιος θαυμαστής της την έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

«Ο κόσμος με σταματά και μου μιλά με ευγένεια στο δρόμο. Ποτέ δεν με έχουν ενοχλήσει». Μάλιστα υπήρξαν άνθρωποι που της ζήτησαν να πάνε να την ακούσουν δωρεάν και εκείνη φυσικά ανταποκρίθηκε κάνοντάς τους τη χάρη. «Μου έχουν ζητήσει στο δρόμο να έρθουν να με δουν δωρεάν και το έκανα». Είναι 40 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού αλλά δεν έχει καταλάβει πώς πέρασαν καθώς έζησε πολύ όμορφες στιγμές. «Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα 40 χρόνια που τραγουδάω. Έζησα πολύ δυνατές στιγμές στη δουλειά μου». Αρνείται να κατέβει στην πολιτική παρά τις προτάσεις που τις κάνουν. Στις επόμενες εκλογές δήλωσε πως θα ψηφίσει . «Θα ψηφίσω δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί θα ήθελα να μπορώ να ψηφίσω πρόσωπα και όχι κόμματα. Δεν θέλω να βγαίνουν πλέον κυβερνήσεις, χωρίς να συμμετέχω με την ψήφο μου. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν το δέχτηκα ποτέ αυτό». Το καμάρι της είναι ο γιος της, Μάνος. «Καμαρώνω όταν τον βλέπω να προχωράει στη δουλειά του. Είναι πολύ ικανός και ταλαντούχος. Στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved