Showbiz

Μανώλης Κονταρός: «Είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω»

Gossip-tv Team

Ο Μανώλης Κονταρός μπήκε όρθιος στο πλατό του «Πρωινού ΑΝΤ1».

Ο Κρητικός λαουτιέρης μίλησε στην εκπομπή για το ατύχημα που είχε την 12η Δεκεμβρίου του 2010, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή και να τον καθηλώσει σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο ίδιος, ως άνθρωπος που έπραξε το σωστό, ένιωσε κουρασμένος όταν επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά του τα ξημερώματα και αποφάσισε να σταματήσει λίγο στη λωρίδα ασφαλείας για να ξεκουραστεί. Τότε ήταν που ένας οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ, έπεσε πάνω του με μεγάλη δύναμη. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα αποτελέσματά της καταλυτικά για τον Μανώλη Κονταρό.

Υπέστη σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη και χρειάστηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή. Ακόμα όμως κι όταν επετεύχθη αυτό, το έργο του ήταν δύσκολο, αφού όλοι οι γιατροί προσπαθούσαν να τον προετοιμάσουν για νέα δεδομένα στη ζωή του. Θα ήταν πλέον καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Έτσι κι έγινε για αρκετό καιρό, όμως ο Μανώλης Κονταρός, με τη δύναμη της θέλησης και την αγάπη του περιβάλλοντός του, κατάφερε να τους διαψεύσει και να σταθεί στα πόδια του. Αν και χρησιμοποιεί πατερίτσες, είναι κάτι προσωρινό αφού αναμένεται να περπατήσει κάποια στιγμή κανονικά, κόντρα σε όσα τον ήθελαν καθηλωμένο.

Ο οδηγός που τον χτύπησε, όπως ανέφερε, δεν είχε σωστή συμπεριφορά μετά το ατύχημα, οδηγώντας τον Μανώλη Κονταρό να σβήσει το συμβάν από το μυαλό του, σαν να μην έχει συμβεί ποτέ. Ακούστε τον να εξομολογείται τη συγκλονιστική ιστορία του, καθώς και τα επόμενα σχέδιά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved