Showbiz

Ο ερημίτης Σταύρος Ζαλμάς!

Gossip-tv Team

Λάτρης της μοναχικής ζωής δηλώνει ο Σταύρος Ζαλμάς και εξομολογείται στην εκπομπή «Ελένη» πως οι φίλοι του τον φωνάζουν ερημίτη.

Ο ηθοποιός μίλησε σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη για το πώς περνάει τον ελεύθερό του χρόνου, τι τον γεμίζει και τι του ξεκουράζει το μυαλό. Ο Σταύρος Ζαλμάς από το 1980 κυκλοφορεί με ποδήλατο στους δρόμους της Αθήνας γιατί θεωρεί πως είναι ένα από τα καλύτερα μέσα μεταφοράς αφού σε γυμνάζει και παράλληλα σε μεταφέρει γρήγορα και οικονομικά στις δουλειές σου. Μεγάλη αγάπη, επίσης, ο Σταύρος Ζαλμάς έχει για την ιστιοπλοΐα αλλά και τη μαγειρική.

«Όταν έχω χρόνο μαγειρεύω και δυο φορές την ημέρα, θεωρώ πως είναι ευλογία να μπορείς να τρως από τα χέρια σου», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στη θάλασσα δήλωσε πως παρά την εμπειρία του στην ιστιοπλοΐα κάποιες φορές σε ταξίδια του, «τα είχε χρειαστεί» ενώ επισήμανε πως αν σέβεσαι τη θάλασσα και τους κανόνες της και δεν πανικοβάλλεσαι όλα είναι υπό έλεγχο.

Όσο για το χρόνο με τους φίλους του, ο Σταύρος Ζαλμάς ανέφερε πως δεν αγαπάει τις πολυπληθείς παρέες, του αρέσει επί τω πλείστον η μοναξιά και η απομόνωση καθώς και ότι οι φίλοι του τον φωνάζουν ερημίτη. Πώς αντέδρασε σε αυτό η Ελένη Μενεγάκη; Δείτε το στο απόσπασμα που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved