Showbiz

Αρναούτογλου σε Μενεγάκη: «Τι καψούρα ζεις με τον Ματέο;»

Gossip-tv Team

Το μπελά της βρήκε η Ελένη Μενεγάκη με το σημερινό της καλεσμένο που δεν είναι άλλος από το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής βέβαια, από την έναρξη του της ανέφερε πως πρέπει να είναι έτοιμη για όλα αφού τον κάλεσε... το έκανε πράξη! Ο Γρηγρόρης Αρναούτογλου «την έλεγε» συνέχεια στην Ελένη επειδή δεν πηγαίνει πουθενά καλεσμένη, δεν βλέπει πλέον τους φίλους της, έχει χαθεί γενικότερα από τον κόσμο και τότε η παρουσιάστρια τον προκάλεσε να πάνε την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, να δουν την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε: «Πουθενά δεν θα πας, έχεις ξεχάσει τους φίλους όλους, με αυτό που ζεις» σιωπή για δευτερόλεπτα από την παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια είπε «εσύ δεν είπες ότι πρέπει να τα ζούμε τα πράγματα όλα και να τα γευόμαστε και να παίρνουμε τη χαρά;»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τότε της απάντησε: «Να τα ζεις αλλά να πας να δεις τη Νατάσα, να ρθεις να πιούμε κανά τσιπουράκι κι άστα αυτά... Τι καψούρα είναι αυτή που ζεις;»

Και κάπως έτσι η παρουσιάστρια πέρασε στην... αντεπίθεση και ρώτησε το Γρηγόρη αν ζηλεύει που δεν ζει την ίδια καψούρα για να της απαντήσει: «Όχι απλά μ' αρέσει ο Ματέο». Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved