Showbiz

Μενεγάκη προς Αρναούτογλου: «Σπάω το κεφάλι μου να βρω τι ενώνει εσένα, τον Λάτσιο και τον Κανάκη»

Gossip-tv Team

Μπερδεύτηκαν λίγο οι ρόλοι στην εκπομπή «Ελένη» σήμερα το μεσημέρι. Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος εκτός από συνεντευξιαζόμενος έγινε και παρουσιαστής αφού δεν έχανε ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου στην ωραία Ελένη.

Γεγονός, βέβαια, που εκμεταλλεύτηκε και η παρουσιάστρια για να λύσει κάποιες απορίες της. «Πες μου τι λέτε εσείς στην ανδροπαρέα για τον χωρισμό», ρώτησε η Ελένη το Γρηγόρη αφού είναι γνωστή η σχέση που έχει η παρέα του «τάκα τούκα» που λένε και οι «Ράδιο Αρβύλα», βλέπε Αντώνης Κανάκης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιάννης Λάτσιος. Τότε ο Άρνι απάντησε: «ο Γιάννης είναι πολύ διακριτικός και προσεκτικός. Πάντα προσέχει τι λέει για σένα και για τα παιδιά σας»!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να καταλάβει με τίποτα όπως ανέφερε στην εκπομπή τι κοινό μπορεί να έχουν αυτοί οι τρεις άνθρωποι και να κάνουν τόσο κολλητή παρέα. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πέρασε στην επόμενη ερώτηση, που ήταν αν έχει τύχει να είναι ταυτόχρονα χωρισμένοι ο Γρηγόρης, ο Γιάννης και ο Αντώνης Κανάκης. «Ο Αντώνης έπαιζε μουσική και εγώ με τον Γιάννη μιλούσαμε. Αλλά ο Γιάννης δεν μιλάει πολύ και αυτό που έχει το θαυμάζω. Είναι ένας άνθρωπος που προστατεύει πολύ την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του», απάντησε ο καλεσμένος.

Η παρουσιάστρια όμως συνέχισε να απορεί και τότε ο Γρηγόρης είπε χαμογελώντας: «Λέμε αυτά που πρέπει να πούμε. Με τον Γιάννη ας πούμε μιλάω για την αρχαία Ελλάδα». Και μετά ήρθε η ερώτηση βόμβα... που αφορούσε στο αν τους πλησιάζουν γυναίκες και αν φλερτάρουν! Ο Γρηγόρης αρκέστηκε να πει ότι με τις γυναίκες υπάρχει σύστημα και την Ελένη να απαντά ότι ενδιαφέρεται να μάθει γιατί... έχει γιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved