Showbiz

Αρναούτογλου-Νικόλ: Μίλησαν στην tv με διαφορά ωρών για το χωρισμό τους!

Gossip-tv Team

Αν και η Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει να κάνει προσωπικές ερωτήσεις στους καλεσμένους της και να τους φέρνει σε δύσκολη θέση, στην περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε μια εξαίρεση.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον Γρηγόρη ευθέως αν χώρισε με τη Νικόλ Κοτοβός όπως ακούγεται τις τελευταίες ημέρες και εκείνος απάντησε: «Ναι, χώρισα με τη Νικόλ. Τρεις μήνες ήμουνα με την κοπέλα, χώρισα...». Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως με την επιχειρηματία δεν μιλάνε και δεν γνώριζε πως θα δώσει συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη ενώ λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι: «Υπάρχει ένα μαγικό δευτερόλεπτο που όλοι μας, από τη στιγμή που γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, ξέρουμε τι θα γίνει. Από εκεί και μετά λες θα συνεχίσω και ότι γίνει ή λες δεν θα συνεχίσω».

Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εκεί αφού εκτός από το Γρηγόρη Αρναούτογλου στη διαδικασία απαντήσεων και μάλιστα μέσω της μικρής οθόνης μπήκε και η Νικόλ. Η επιχειρηματίας όπως σας γράψαμε και χθες, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV για όλους και για όλα και φυσικά και για το χωρισμό της με τον Άρνι.

«Για μένα ο χωρισμός έρχεται όταν δύο άνθρωποι δεν πάνε καλά. Όταν προσπαθούν από την αρχή επίμονα να πάει καλά η σχέση τότε δεν πρέπει να προχωρήσουν, τότε σημαίνει ότι δεν ήταν meant to be. Αν κάτι δεν προχωράει πρέπει να βρεις τον τρόπο να φύγεις ήρεμα, με σεβασμό. Η μεγαλύτερη μου σχέση κράτησε δύο χρόνια. Όταν οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες, κάποια στιγμή απομακρύνεσαι τόσο από τον άλλον που δεν μπορείς να καταφέρεις να είσαι μαζί.», είπε η Νικόλ. Όσο για το μέλλον, η επιχειρηματίας δήλωσε έτοιμη να ερωτευτεί ξανά καθώς επίσης και ότι ο κόσμος δεν θέλει να τη γνωρίζει για τις σχέσεις της αλλά για τη δουλειά της.

Μα τι πράγμα κι αυτές οι τηλεοπτικές συμπτώσεις... πολλές φορές ξεπερνάνε ακόμα κι εμάς τους δημοσιογράφους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved