Showbiz

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά: «Μετά το γάμο… πέσαμε απότομα! Υπήρχαν κενά»

Gossip-tv Team

Σήμερα η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό mou» και μίλησε για τον άνδρα της, Νίκο Κριθαριώτη, το γάμο τους και το ενδεχόμενο ενός παιδιού!

«Ο Νίκος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί... Είναι ένα παιδί! Ο Νίκος δεν έχει πει άσχημη κουβέντα ποτέ για άνθρωπο» είπε για τον σύζυγό της!

Όσο για τη σχέση της η Βίκυ τόνισε: «Είμαστε μαζί 6 χρόνια! Ήμασταν φίλοι χρόνια! Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, είχα ξεκινήσει να κάνω επιδείξεις στην δουλειά της αδερφής του, όταν ήμουν μικρή και εκεί τον γνώρισα! Τώρα πώς εξελίχθηκε σε σχέση μη με ρωτάς, δεν ξέρω... έγινε!»

«Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας... Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα έκανα πάρα πολλά πράγματα, είχαν σπάσει τα νεύρα μου... μετά περάσαμε μία φάση που ήμασταν πιο πολύ μαζί... μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι, στην αρχή δεν δούλεψε, μετά δούλεψε καλύτερα...»

«Θεωρώ ότι τα πράγματα στις ζωές των ανθρώπων έρχονται με μία μαγική σειρά! Με τον Νίκο ήταν επιλογή μας να μην κάνουμε κατευθείαν παιδί διότι μετά το γάμος μας ήρθαν πολλές δύσκολες και δυστυχισμένες στιγμές... Είχαμε θανάτους και όχι έναν, οπότε βρεθήκαμε σε μία κατάσταση που πρώτη φορά βρεθήκαμε σε τόσο σημαντικές δυσκολίες... θέλαμε λίγο να δέσουμε να δούμε πώς είμαστε σε αυτό, οπότε ανεβαίναμε, κατεβαίναμε... Πέσαμε απότομα... υπήρχαν κενά στη σχέση μας» εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά! «Περάσαμε τις φουρτούνες, περάσαμε... και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε οικογένεια!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved