Showbiz

Ηλιάδη-Μηλιωτάκης: Αντί για κουμπάροι… σύζυγοι!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Παπαδάκη είναι πρώην του Κώστα Μηλιωτάκη! Είναι η κοπέλα που πριν κάποια χρόνια σκόπευε να παντρευτεί και να κάνουν μαζί οικογένεια! Τα πράγματα όμως δεν είχαν καλή έκβαση, η σχέση τελείωσε άδοξα και τώρα ο Κώστας παντρεύεται την Αγγελική Ηλιάδη!

«Εγώ τότε ήμουν 19 χρονών... Αυτά συμβαίνουν... Δύο άνθρωποι είναι μαζί, χωρίζουν... δεν έγινε και κάτι! Η ζωή συνεχίζεται» τόνισε στη «Μεσημεριανή Μελέτη»! Σύμφωνα με το περιβάλλον της Χριστίνας, η νεαρή τραγουδίστρια έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε για τη σχέση του Κώστα Μηλιωτάκη με την Αγγελική Ηλιάδη, αφού η Αγγελική ήταν εκείνη που θα πάντρευε τότε την Χριστίνα με τον Κώστα.

«Κάναμε παρέα παλιά όλοι μαζί και με τον συγχωρεμένο»! Τέσσερα χρόνια πριν όταν ο Μπάμπης Λαζαρίδης ήταν στην ζωή τα δυο ζευγάρια έκαναν παρέα, άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που η Αγγελική είχε εκφράσει την επιθυμία να τους παντρέψει. Η ζωή όμως τα έφερε αλλιώς! Ο Κώστας έκανε πρόταση γάμου στην Αγγελική με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκανε και στην Χριστίνα! Τα γνωστά χαρτάκια που άφηνε στην Αγγελική τα είχε κάνει πρόβα με την Χριστίνα!

Η Χριστίνα τότε ήταν φίλες με την Αγγελική και την παρηγορούσε όταν χώρισε με τον Κώστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

«Του εύχομαι να είναι καλά... Η ζωή συνεχίζεται!» τόνισε στο τέλος της συνέντευξής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved