Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Δεν γνώρισα τη μητέρα μου, ήμουν πολύ μικρός όταν πέθανε»

Gossip-tv Team

«Για ποιο λόγο έχεις προσφέρει τόσα πολλά στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια;», ρώτησε σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη τον καλεσμένο της, Λευτέρη Πανταζή.

Η παρουσιάστρια βέβαια λίγο νωρίτερα είχε εξηγήσει στους τηλεθεατές πως το τραγουδιστής ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που προσφέρει απλόχερα αγάπη, βοήθεια και μια ζεστή αγκαλιά πάντα ανιδιοτελώς και χωρίς να γίνεται θέμα. Ο Λευτέρης Πανταζής είπε στην εκπομπή «Ελένη» πως προσφέροντας αγάπη αλλά και αγαθά σε όσους τα έχουν ανάγκη νιώθει πλήρης και γεμάτος.

«Τη μητέρα που με γέννησε δεν την έχω γνωρίσει, ήμουν πάρα πολύ μικρός όταν πέθανε», είπε ο τραγουδιστής. Ανέφερε επίσης πως ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε και πως τη μητέρα που τον μεγάλωσε τη λατρεύει και τη θεωρεί δυο φορές μητέρα του. Δυστυχώς όμως ο Λευτέρης Πανταζής έχασε και τον πατέρα του στα 20 του χρόνια και περιέγραφε στην Ελένη Μενεγάκη πως πέρασε πολύ φτωχικά χρόνια κι έχει ζήσει εκ των έσω τα προβλήματα και αφού μπορούσε ήθελε να βοηθήσει. «Αφού μπορούσα να βοηθήσω το έκανα με την ψυχή μου για τον πατέρα μου, για τη μητέρα μου για μένα, ένιωθα τόσο ευτυχισμένος όταν το έκανα», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής. Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved