Showbiz

Μενεγάκη για Μπαλατσινού-Κωστόπουλο: «Βάλανε πιο πάνω το επαγγελματικό κομμάτι για να πουλήσουν περιοδικά»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην εκπομπή «ΟΛΑ 12» γιατί χάλασε η φιλία της με το ζεύγος Μπαλατσινού-Κωστόπουλος αλλά και με την μέχρι πρότινος πολύ καλή φίλης της Δέσποινα Βανδή.

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι με την Δέσποινα Βανδή δεν έχουν μαλώσει απλά έχουν χαθεί και επικοινωνούν πιο αραιά. Ενώ με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει ενοχληθεί με την στάση που κράτησαν με τον χωρισμό της.

Με την Δέσποινα χαθήκαμε κάποια στιγμή. Με την Τζένη είναι άλλη περίπτωση τελείως διαφορετική. Όσο αναφορά την Τζένη, αν και αυτά είναι πολύ προσωπικά θέματα και είχαν να κάνουν με κάποια πράγματα που αφορούσαν, εμένα και το πώς χειρίστηκαν αυτό το θέμα. Τελείωσαν τώρα τι να λέμε. Τότε μου ήτανε δύσκολο, είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ». Τι όμως ήταν αυτό που την ενόχλησε περισσότερο από την στάση που κράτησε στον χωρισμό της το ζευγάρι Μπαλατσινού-Κωστόπουλος;

«Χειρίστηκαν για μένα, άκομψα τη σχέση που είχαμε και βάλανε πιο πάνω το επαγγελματικό κομμάτι για να πουλήσουν περιοδικά από το ότι η Ελένη είναι φίλη μας. Γιατί ήμουνα φίλη τους, ήμουνα εκεί σε όλες τις στιγμές που με χρειαστήκανε. Κάναμε πολύ ωραία παρέα και αυτοί είναι κοντά μας. Αλλά εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι τους κρέμασα ή τους αδίκησα κάπου. Κι αν το έκανα, ζητώ συγνώμη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved